içerenköy- maltepe- kadıköy- fındıklı-falan filan vs. haadiiiii buluşalımm

Ardayasbu

ARDA & ADA
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2008
2.850
75
363
kızlar havalar soğudu falan mazeret bulmadan ne olur artık buluşalım bir tülrlü buluşma gerçekleşmedi .birara buluşma olacaktı hatta ben açmıştım konuyu o zaman biz babamızı kaybetmiştik haliyle ben katılamamıştım buluşmaya.
ama artık bayanlar tarihini çok uzatmadan kısa vadede hadi buluşalım diyelim ve buluşalım. uzattıkça uzuyor olmuyor. kaç kişi gelirse gelsin 3-4 kişi bile olsak bir başlangıç yapmalıyız.hatta benim size bir teklifim var ama nasıl karşılarsınız bilmem herkes sıcak bakmayabilir ama az çok buradan birbirimizi tanıyoruz ya da tanıdığını düşünenler buyrun bayanlar bana gelin beklerim. sıcak sıcak oturur yeriz içeriz ne dersiniz. cevaplarınız bekliyorum. tamam diyen bayanlar ben bu hafta müsaitim( cuma hariç) hiç uzatmayalım :))))

ay çok aceleci gördüm kendimi. amann havalar soğudu içeri kapandık iyice sıkıldık (

sen var mısın canım varsan yazıyorum listeye ama bu sefer çok uzatmayalım ne olur uzatınca buluşma gerçekleşmiyor az öz buluşalım adım atılmış olsun resimlerimi koyarız özenirler bir dahakine diğerleri de katılır.

gelirim ama yer ve zaman belirlendikten sonra anca belli olur benim gelmem canım cünkü bebeğim var bi yandan calısıyorum ama benden baskada kimse yok sanırım 2 kişilik bulusma olcakkaydirigubbakcemile

bende kartaldayım sıze cok yakınım bende gelırım
tanısmıs kaynasmıs oluruz benıde yazabılırısınz lısteye :)))

ee bayanlar ses yok yine.
hadi kararlaştıralım buluşalım kar bastırmadan:)

konu sahibi olarak yer ve zaman belirle katılmak isteyenler adını söylesin bence canım yada uygun olup olmadıgını bildirelimopuyorumnanaktan maltepe carrefourda bulusalım bana orası çok uyuyoda:lepi:

TAMAM CANIM ÖYLE YAPALIM O ZAMAN sen de fikir ver gün olarak maltepe carrefour bana da uygun ama saat ve gün ne olsun

hımm
evet uygun.:)
ben nöbet usulü çalışıyorum bazen hafta sonuna geliyor nöbetlerime bir bakayım ona göre bir kii alternatif tarih yazayım

şimdi baktım da arkamda nöbet listesi
biraz yakın bir tarih gibi ama uzatınca bir türlü toparlanılmıyor

9 ocak 2010 cumartesi Maltepe carrefour da saat 13:00 de buluşmaya ne dersiniz bayanlar
hadi bakalım kimler katılacak sabırsızlıkla bekliyorum.

Son düzenleme:
buluşalım canım kalabalık olsaydı daha ii olurdu 3 gün daha var belki gelmek isteyen olurkaydirigubbakcemile5

Aaaaaaaaaa bende maltepedeyım arkadaŞlar ama tanıŞabılırızde bır arkadaŞımın bebıŞın doĞum gÜnÜ var ama hayırlısı kaÇabılırsem katılırım sevgıler.........""""MALTEPE CARREFOURDA UYGUN EV BULUŞMASIDA UYAR CANIM"AYDAYASBUCUM...........

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…