- 22 Mayıs 2023
- 52
- -6
- Konu Sahibi kalpkalbekarsi
Aynı ortamda bulunduğum yerden beğendiğim biri var. Beğendiğim kişi çok efendi, çok ağırbaşlı biri. Böyle bana karşı davranışları aslında normal ama çok düşünceli, ince davranışları var. Genel olarak öyle biri gibi zaten o da. Mesela akşamları serin, ceketsiz üşürsün gibi. Ama mesajlaşma yok. Sadece telefon numaralarımız birbirimizde ekli. O benim iki üç kez hesabımı ödediğinden dolayı ben de buna karşılık bir şey ısmarlamak için sohbet etme teklifinde bulundum. O da sorgusuz sualsiz kabul etti sanki memnun olmuş gibi bundan. Kafeye geçtik. O portakal suyu söyledi. ben de kahve söyledim. Portakal suyu geldiğinde içebilirsin dedi. Pipete baktım bir kere. Yani bilemedim. Böyle şaşırınca iç, tadına bak dedi. Tiksinmez misin dedim yok hayır iç dedi. İçtim sonra o da aynı pipetten içti hiç tiksinmeden. Normalde ortamlarda pek konuşmayan biri ama benimle baş başayken benimle çoğu şeyi konuştu. Ben de onunla konuştum. Portakal suyunu benimle hep paylaştıkça bir iki yudum içtim. Kafeden kalktıktan sonra güzeldi dedi bana. Ismarladığım için de teşekkür etti. Ama hiç mesajlaşmıyoruz, mesaj yönünde bana bir adım atmıyor. Arkadaşça yaklaşıyor belki bana diyeceğim ama benimle içeceğini neden paylaşıyor ki ben onun için çok iyi tanımadığı herhangi biriyim sonuçta. Benden tiksinmemesi de şaşırtıcı. Belki de temiz görünümümden dolayı benimle paylaşmak istemiştir. Ben kendime bakan, kişisel temizliğime dikkat eden bir insanım. Sizler ne düşünüyorsunuz arkadaşlar bu konuda?
Son düzenleme: