Gebeliğe Hazırlık Ice therapy ile ilgili hamileligi engellermi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Jou

Nirvana
Pro Üye
Anneler Kulübü
25 Ağustos 2019
61.377
115.105
698
31
Merhabalar kızlar

Oncelikle bu urun yeni cikmis almak istiyorum amaa acaba kullanan varmi memnun kalan varmi merak ediyorum sert tuyler icn 6 ay yetiyomus seans gibi yumusak tuylulerde 3 ay
Resimden bakabilirsiniz lutfenn yardimlariniza rica.. istenmeyen tuyler icin soguk lipoliz

Eklentiler

• Screenshot_20200625-171957.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 116
  • Screenshot_20200625-172007.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 87
  • Screenshot_20200625-172012.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 76
Son düzenleme:
Hamileligide engellermii bebek dusunuyoeum bide

Hiç kullanmdım ama etkili birşeyse eczanedende alınıyormuş bir eczaneye sormakta fayda var

bende merak ediyorum . kullanıcı yorumları arıyorum sadece bu sitedeki yorumlara güveniyorum. ama denemek istiyorum. belki beklemeden alırım.

bende merak ediyorum . kullanıcı yorumları arıyorum sadece bu sitedeki yorumlara güveniyorum. ama denemek istiyorum. belki beklemeden alırım.
Kesinlikle almayın. Klasik bir tüy dökücüden hiçbir farkı yok. Tamamen tüketiciyi yanıltmaya yönelik eczane adını kullanarak eczanenin de güvenilirliğini zedeleyecek olan bir ürün. İçeriğinde tüye etki eden tek şey tüyü jilet gibi kesen herhangi bir tüy dökücünün yaptığı sülfür.

Yukarda yazdım, almayın bu kremi. Zaten şikayetvar sitesine şikayetler düşmeye başlamış. Kimisi cildinin yandığını da yazmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…