İçe Dönük Meme Ucu Problemi ve Emzirme

kagithaplar

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2022
63
15
31
Merhaba 35. Haftada acil sezaryen ile doğum yaptım. Akciğer gelişimi olmadığı için küveze aldılar yaklaşık 15 gündür küvezde bebeğim. Sütümde doğumdan 4 gün sonra kendiliğinden akarak geldi fazla gelmiyor zaten günlük 100 cc falan geliyor. Emzirme alıştırmalarına başladık üç gündürde emmesi iyi olursa taburcu olacak. Hemşireler içe çökük meme ucun o yüzden emmiyor dediler. Bu konu hakkında önerilerinizi bekliyorum. Emdikçe çıkacağını, şırınga kullanarak, egzersiz ile ve apartları okudum ama bunun dışında başka yöntemler var ise bekliyorum.

Canım hiç doğum yapmadim ama benim de göğüs ucum içe dönük. Bebeğim olursa nasıl olur vs diye çevreme sormuştum hepsi bebek emdikxe çıkıyor dedi. Bazı markaların göğüs ucu çıkarcılari var pompa gibi basit küçük bjr şey o tarz bir ürün deneyebilirsin. Dediği gibi tecrubem yok insallah çözersin durumu. Allah analı babalı buyutsun

Benim göğüs ucum da içe dönük chicconun göğüs ucu çıkarıcısını aldım. Annemin ve anneannemin de öyleymiş ikisi de bebek emdikçe çıkar diyor. Silikon meme ucu falan tavsiye edenler olmuş forumda ama onu da ben kullanmak istemiyorum yoksa hep onu kullanmak zorunda kalacağım onun temizliği ve sterilizasyonu da önemli. İlk tercihim göğüs ucunu çıkarmak olacak çoook zorda kalırsam silikon deneyeceğim o da olmazsa artık pompa kullanırım

Benim göğüs ucum öyle ama çıkmadı sağarak veriyorum ilk çocuğumda 2 aya yakın sağdım ama mamada veriyordum çünkü sütüm çekiliyordu sağmaktan bana da demişti annem babaannem çocuk emince çıkar diye uç yok ki çıksın bildiğin dümdüz avuç içi gibi estetiğe kadar gittim doktor ameliyat ederiz ama süt gelme garantisini veremem göğü kanalları kesileceği için süt gelmez bende yaptırmadım amaç görüntü değil çocuğumun anne sütünden mahrum kalmaması sağarim Allah ne kadar nasip ederse mama kullanıyorum şuan eğer bir çaresi varsa bilen biri yardımcı olsun psikolojikmende zor bir durum

Benm de öyle silikon uç kullandım denediniz mi ben hiç sıkıntı yaşamadım hep emzirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…