- Katılım
- 6 Aralık 2010
- Mesajlar
- 2.958
- Emoji Skoru
- 2.041
- Puanlar
- 398
- Yaş
- 31
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
- #1
5 saat ağlamak ciddi bir konu bence. Üstüne gitmelisin. Çarpıntının olması da aynı şekilde.Selamla Kızlar.benim ara ara içimde çok fena sıkıntı oluyor sanki böyle karnıma bişey düğümleniyor.ağlama ve miğde bulantısı hissi oluyor genelde ağlayamıyorum ağladığım zaman da krize giriyorum dün gece 5 saat ağladım durmadan.kalbimde çarpıntı var gibi hissediyorum kulağımda atıyo sanki.nedeni belli olmayan fakat çok yoğun olduğu anlarda hiçbir şeyin insanı rahatlatmasına izin vermeyen ve şu anda fazlasıyla hissettiğim şey.kendime zarar vermek istedim dün akşam fenalık geldği an.acile gittim fiziksel bi problemim yok psikiyatriye git dedi.tansiyon falan normal.şimdi bşka ile sakaryaya geçiyorum tayinim çıktı sakaryaya gittim gördüm bilmiyorum onun stresimi ama uzun zamandır hatta çocuğkluğumdan beri ara ara bu hale giriyorum.dün bayıldım hastanenin önünde.herkes ne derdin var anlat çözelim diyor ama derdim yok öyle çok şükür.sanki içimde bir kara orman yanıyor o kadar kötü hissediyorum ki.şimdi atandğım ilden ev tutacağım yalnız kalmaktan da korkuyorum durum böyle olunca.bağırmak istersini bağıramazsın lanet olası sıkıntı gitmiyor içimden.
kan verdim dün akşam ama kanda ekg de falan bişey çıkmadı .ama sanki boğazıma odun sokuyolar içimden sesler kendini at şurdan öl gitsin kurtul bu sıkıntıdan dyor kontrlümü kaybetmekten korkuyorum.ruhum bunalıyo5 saat ağlamak ciddi bir konu bence. Üstüne gitmelisin. Çarpıntının olması da aynı şekilde.
Doktora gidip bir kan verirsen hepsini öğrenirsin. Altında hiç beklemediğin nedenler yatabilir depresif ruh halinin ve çarpıntının.
TSH değerin kaç bakar mısın?kan verdim dün akşam ama kanda ekg de falan bişey çıkmadı .ama sanki boğazıma odun sokuyolar içimden sesler kendini at şurdan öl gitsin kurtul bu sıkıntıdan dyor kontrlümü kaybetmekten korkuyorum.ruhum bunalıyo
dosyayı da geri verdim hastaneye.TSH değerin kaç bakar mısın?
dosyayı da geri verdim hastaneye.
psikiyatriye görün 3 -4 gün sonra mutlaka dedi ama .bilmiyorum.iyi hissetmiyorumBöyle şeyleri kendi arşivinde saklasan iyi edersin aslında.
Gerçi sorun olsaydı doktor yorum yapardı ama psikoloğa falan git istersen.