• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İç sıkıntısı - Yanlız kalmaktan korkma- Uyuyamama 🥺

Kleopatra11

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2023
902
104
23
Esim askeri personel 5 yıldır o nöbetçi iken evde yanlız kalıyorum inanın ilk zamanlar bu kadar zor değildi panik atak yaşadığım dan bu yana yanlız kalmak izdırap gibi birşey oluyor bana 🥺 uyuyamıyorum berat gecesi diye tüm gününü ibadete ayırdım ama akşam oldu oğlum uyudu ben bı odadan diğer odaya bile yanlız gecemiyorum bunu nasıl aşicam birşey olacak korkusu beni uyutmuyor

Duanızı okuyup uyumaya çalışın zamanla geçer bence. Bende yaşadım bir ara öyle korku sonra geçti şükür

Esim askeri personel 5 yıldır o nöbetçi iken evde yanlız kalıyorum inanın ilk zamanlar bu kadar zor değildi panik atak yaşadığım dan bu yana yanlız kalmak izdırap gibi birşey oluyor bana 🥺 uyuyamıyorum berat gecesi diye tüm gününü ibadete ayırdım ama akşam oldu oğlum uyudu ben bı odadan diğer odaya bile yanlız gecemiyorum bunu nasıl aşicam birşey olacak korkusu beni uyutmuyor
Bende ilaca başlayalı iki gün oldu gece uyuyamıyorum kardeşim çok zor sen ilaç kullanıyor musun

Ben de 2 gündür kötüyüm bi tanıdık influenzadan öldü aşırı kaygı var korku var her an kötü bişey olacakmış korkusu

Back