İç sıkıntısı hastanede duramama

Leame

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2018
1.898
1.824
63
Arkadaşlar 5 gün yoğun bakımda kaldım ama beş gün boyunca da ağladım içime bı daralma geliyor eklem yerlerim bunaliyor ayaklarımı sallama ihtiyacı duyuyor kendimi o an kesmek her şeyi dağıtıp o hastaneden kaçmak içimden geçiyor organ nakli olacağım olmazsam öleceğim olursam da öleceğim ama o hastanede yatmayayim da oleyim de bakıyorum resmen . Bana bir akıl çare yardım edin çok zor durumdayım kendimi ikna etsem de hastaneye girdikten sonra o hareketsizlik yatag bağımlı olmak beni ruh hastası yapıyor.

Destek yok mu

Çok geçmiş olsun kitap okumayı deneyin isterseniz bana sıkıntılı durumlarda hep iyi gelmiştir...

Geçmiş olsun öncelikle bu ameliyata ihtiyacınız olduğunu kabullenin ve bunu sesli olarak kendinize söyleyin daha sonra size asıl sıkıntı veren şeyleri düşünün ve üzerine gidin neden bunlar bana sıkıntı veriyor, bunları nasıl aşarım diye bir hasar kontrolü yapın kendinizle. Meditasyon deneyin, rahatlatıcı müzikler dinleyin, ailenizle dertleşin emin olun rahatlatacaktır. Şunu unutmayın her insanın zor zamanı olur önemli olan bu zor zamanlarda nasıl dik durduğumuz ve savaştığımızdır, bende ameliyat oldum yakın zamanda 1 ay evde kaldım hiç dışarı çıkmadım cidden zor hele hastanede kalmak ayrı zor ama sabretmekten başka bir şansımız yok bunada şükür deyip dayanıcaz bu dünyada tek sıkıntı çeken biz değiliz tek dertli olan da biz değiliz en iyi örnek her gün bize bir şans veriliyor yaşamak için peki Suriyedeki,Afganistan'daki, Irakdaki, Libya'da ki insanlar napsin hep savaşın içindeler her gün ölüm korkusu yasiyolar açlık yaşıyorlar o yüzden halinize şükredin sizi rahatlatacak şeyler yapın ve derdinizi biriyle paylaşın dua edebilirsiniz bedava :)

Ev olsa tamam ama hastane ve put gibi yatakta sonda takılı iki kol serumlu yatağa bağımlı tuvaletimizi bile beze yapamamak orda işkence iç sıkıntısı neden oluyor çözemiyorum kendimi mutlu mu değilim sanki ne istiyorum ben cevabı bulamıyorum neden çaresiz insan gibi davranıyorum anlam veremiyorum halbuki yat aşağı saatlerin nasıl geçtiğine bak gün elbet bitecek ama bitmiyor sene gibi 24 saat

Bulunduğunuz durumu yaşamadan tam anlamıyla anlamak imkansız lakin bu günlerde elbet geçicidir lütfen böyle düşünün, ileride geriye dönüp baktığınız da eminim ki ben ne kadar cesur ve sabirliymisim diyeceksiniz o yüzden lütfen sabredin dua edin elbet guzel günler de yakındır. Eğer inan biriyseniz Kur'an da "Her zorluktan sonra bir ferahlik vardır" diye âyet var :) sabret dostum

İnşallah kuzum ya inşallah dediğin Sabri gosterebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…