- 31 Ocak 2016
- 5.413
- 21.773
- 348
- Konu Sahibi Truman Show
-
Ya evet simdi bi arkadasim toz haline getirirsen falan etkisi azalir dedi. Burada da bi tane vet varBen iç parazit için şurup almıştım canım kontilmiydi ne onu vermek daha rahat bence bir vet. sor istersenkaç ml vermek gerekir falan söyler
Ama kedin farketmeden ağzını açıp hop diye boğazına atarsan hemen yutuyorlar :)
Haklisin ben arayip sormaya karar verdim Allah korusun fazla falan gelmesin :/Şunuda söylim kafana göre 1 tablet verme sor kesinlikle fazla gelebilir bellki 4e bölüp vericeksin 4 gün
Aradim sordum ikiye bol ver ikincisini de 15 gun sonra ver dedi. Yutmazsa yas mamaya kat dedi.1 tableti 4 e bölüp 1 ni vermen lazım ama kedi onu hop yutmaz
Yas mayayı ilk defa duydum haşlanmıs tavuk etinin içine koyup veren biliyorumAradim sordum ikiye bol ver ikincisini de 15 gun sonra ver dedi. Yutmazsa yas mamaya kat dedi.
Ben de oyle yapicam tavuk hasliyorum su an o etin icine butun koymamis di mi ezip toz haline getirmis :)Yas mayayı ilk defa duydum haşlanmıs tavuk etinin içine koyup veren biliyorum
Köpekte toz haline getirilmez, kedide de mantıken aynıdır.Ben de oyle yapicam tavuk hasliyorum su an o etin icine butun koymamis di mi ezip toz haline getirmis :)
Köpekte toz haline getirilmez, kedide de mantıken aynıdır.
Biz sosisin veya ekmeğin içine gömüp kakalıyoruz
Ben ikiye bölüp yarım yarım iki parça sosise gömüyorum, zaten tık diye yediği için fark etmiyor. Kedi daha kibar hayvan tabii, daha küçük parçaya bölüp tavuğa öyle gömebilirsiniz.
Hapi ne kadar vereceginiz hapin kac mg olduguna bagli yalniz her hapi ayni sekilde vermiyoruz diye biliyorum. Dediginiz markayi kullanmadim bilmiyorum ama katı ilaci toz haline getirerek vermeyi ben tercih etmiyorum ki bazi ilaclar bu sekilde kullanildiginda zararli oluyor aklinizda olsun.
Oncelikle tesekkurler arkadaslar
Yutturmayi denedim asla agzini acmadi debelendi. Kucuk parcalara boldum tavugun icine gizledim tukurdu resmen agzindan o parcalari
Son care toz haline getirip kattim tavuga yedi uyuz
Kizlar merhaba kedim 3 kg civarinda fazla degildir. 8 aylik civari. Ic parazit hapi aldim tenizol ismi. Bunu toz haline getirip tavuk haslayip tavugun icine koyup yedirsem nasil olur? Bir de butun tableti kullanabilirim degil mi? Vet e niye sormadin diyeceksiniz vet yoktu yardimcisi hapi verdi bu kadar.
Agzini acmama gibi bir secenegi yok. Sol elle basini yukari cevirip ust ceneden tutuyorsunuz resimdeki gibi. Sag elin bir parmagiyla alt ceneyi araliyirsunuz ve yine sol eldeki isaret ve bas parmaklarla tuttugunuz hapi dilin "en gerisine" yerlestirip, ceneyi kapatip, basi hala yukari bakarken bogazini oksuyorsunuz bitiyor tum bunlar 1 dakika tutmuyor ve hizli olunca cok kolay yapiliyor. Bunu iki kiside yapabilirsiniz. Birisi tutar. Isin kolayina kacmayin youtube videolari var bununla ilgili :)) gecmis olsun
8 aya tam fazla
Yarım ver, 10 gün sonra kalan yarımı ver
Ezmende bir sakınca yok, tenizol iyidir ben sürekli kullanıyorum
Çeşitli tekniklerle yutturmaya çalışma, ağzına atma, dilin gerisine atma gibi, bunu hekimler yapıyor ama sen nefes borusuna kaçırırsan müdahale edemezsin Allah korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?