Ic parazit hapi

Truman Show

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
5.413
21.773
348
Kizlar merhaba kedim 3 kg civarinda fazla degildir. 8 aylik civari. Ic parazit hapi aldim tenizol ismi. Bunu toz haline getirip tavuk haslayip tavugun icine koyup yedirsem nasil olur? Bir de butun tableti kullanabilirim degil mi? Vet e niye sormadin diyeceksiniz vet yoktu yardimcisi hapi verdi bu kadar.

Ben iç parazit için şurup almıştım canım kontilmiydi ne onu vermek daha rahat bence bir vet. sor istersen kaç ml vermek gerekir falan söyler
Ama kedin farketmeden ağzını açıp hop diye boğazına atarsan hemen yutuyorlar :)

Ya evet simdi bi arkadasim toz haline getirirsen falan etkisi azalir dedi. Burada da bi tane vet var uyansin dedigin gibi agzina atip yutturmayi denicem
Tesekkur ederim :)

Şunuda söylim kafana göre 1 tablet verme sor kesinlikle fazla gelebilir bellki 4e bölüp vericeksin 4 gün

Ben de oyle yapicam tavuk hasliyorum su an o etin icine butun koymamis di mi ezip toz haline getirmis :)
Köpekte toz haline getirilmez, kedide de mantıken aynıdır.
Biz sosisin veya ekmeğin içine gömüp kakalıyoruz

Ben ikiye bölüp yarım yarım iki parça sosise gömüyorum, zaten tık diye yediği için fark etmiyor. Kedi daha kibar hayvan tabii, daha küçük parçaya bölüp tavuğa öyle gömebilirsiniz.

Hapi ne kadar vereceginiz hapin kac mg olduguna bagli yalniz her hapi ayni sekilde vermiyoruz diye biliyorum. Dediginiz markayi kullanmadim bilmiyorum ama katı ilaci toz haline getirerek vermeyi ben tercih etmiyorum ki bazi ilaclar bu sekilde kullanildiginda zararli oluyor aklinizda olsun.

Oncelikle tesekkurler arkadaslar
Yutturmayi denedim asla agzini acmadi debelendi. Kucuk parcalara boldum tavugun icine gizledim tukurdu resmen agzindan o parcalari

Son care toz haline getirip kattim tavuga yedi uyuz

Oncelikle tesekkurler arkadaslar
Yutturmayi denedim asla agzini acmadi debelendi. Kucuk parcalara boldum tavugun icine gizledim tukurdu resmen agzindan o parcalari

Son care toz haline getirip kattim tavuga yedi uyuz

Agzini acmama gibi bir secenegi yok. Sol elle basini yukari cevirip ust ceneden tutuyorsunuz resimdeki gibi. Sag elin bir parmagiyla alt ceneyi araliyirsunuz ve yine sol eldeki isaret ve bas parmaklarla tuttugunuz hapi dilin "en gerisine" yerlestirip, ceneyi kapatip, basi hala yukari bakarken bogazini oksuyorsunuz bitiyor tum bunlar 1 dakika tutmuyor ve hizli olunca cok kolay yapiliyor. Bunu iki kiside yapabilirsiniz. Birisi tutar. Isin kolayina kacmayin youtube videolari var bununla ilgili :)) gecmis olsun

8 aya tam fazla
Yarım ver, 10 gün sonra kalan yarımı ver
Ezmende bir sakınca yok, tenizol iyidir ben sürekli kullanıyorum
Çeşitli tekniklerle yutturmaya çalışma, ağzına atma, dilin gerisine atma gibi, bunu hekimler yapıyor ama sen nefes borusuna kaçırırsan müdahale edemezsin Allah korusun.

Cok sag olun videolari izleyip annemle prova yapicaz bi dahaki icin

Aradim vet i o da yarim var 15 gun arayla dedi oyle yaptim toz haline getirdim mecbur cunku yutmadi deli oglum :) cok tesekkurler.

Konu Evcil hayvanlar bölümüne taşındı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…