ahromeo Ne biçim Romeo'sun sen :/ Kayıtlı Üye 28 Ekim 2012 507 528 29 18 Aralık 2015 Konu Sahibi ahromeo #21 tulipa .!.: Ben özet çıkarırdım.yazarak az zamanda verimli çalışırdım böylelikle.En önemlileri yaz yani..Yazınca daha akılda kalıcıoluyor.Ben de hemşireyim.Şıklı kolay olur zaten.Başarılar. Genişletmek için tıkla... Malesef klasik sorularda var :/Artık bakalım yarın ola hayrola .. öneriniz icin tesekkurler:)
tulipa .!.: Ben özet çıkarırdım.yazarak az zamanda verimli çalışırdım böylelikle.En önemlileri yaz yani..Yazınca daha akılda kalıcıoluyor.Ben de hemşireyim.Şıklı kolay olur zaten.Başarılar. Genişletmek için tıkla... Malesef klasik sorularda var :/Artık bakalım yarın ola hayrola .. öneriniz icin tesekkurler:)
papatya_4407 Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Eylül 2015 663 592 30 18 Aralık 2015 Konu Sahibi ahromeo #22 bnce yazarak ve anlayarak çalış aklında kalıyor gunde 3 4 fotokobı bıtırırsın bırde mantıgını cozmeye calış gelısrı gelır
bnce yazarak ve anlayarak çalış aklında kalıyor gunde 3 4 fotokobı bıtırırsın bırde mantıgını cozmeye calış gelısrı gelır