İç giyimde sezon sonu büyük indirim

merveuzun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2010
426
1
Merhaba

camasirim'da 2 Ekimde başlayan bir kampanya var ve fiyatlar gerçekten ucuz , yüzlerce ürün indirime girmiş , bazıları şaşılacak derecede ucuz, üstelik hepsi marka , victoria secret bile satıyorlar. sitenin linki yanda ..............................
biraz geç haber verdim galiba kampanyayı çünkü 8 Ekimde bitecek

***Bu mesaj site linki verildiği için editlenmiştir***

Son düzenleyen: Moderatör:
Paylaşımın için teşekkürler canım. Gerçekten çok güzel şeyler var. Keşke maddi açıdan uygun olsaydım, alırdım tüm istediklerimi :KK43:

Rica Ederim . Victoria Secret indirimli ürünleri fazla yok ama, sadece 3 ürün , aşağıda resimlerini ekledim

pr_01_1461_max.jpg

pr_01_1655_max.jpg

pr_01_908_max.jpg

kızlar bulamadım sitede mağazası yok sanırm
net üzerinden mi alışveriş oluyo sadece??
hiç ürün alanınız varmı burdan??

kızlar bulamadım sitede mağazası yok sanırm
net üzerinden mi alışveriş oluyo sadece??
hiç ürün alanınız varmı burdan??

evet canım sadece netten satış yapıyorlar. ben sipariş vericem almayı düşünüyorum. indirimler güzel.

riskli tabi canım ama sitede bilinen markalar var. yani en azından kendi adıma söyliyim hangi markanın üstümde nasıl duracağını az çok tahmin ediyorum. bugüne kadar sorun yaşamadım ben.

bende tayt sipariş edicem, pentinin kendi mağazasında 23tl, burda 5 akannehir

çamaşırım.comda yeni bir indirim var.
orkide markasına özel bir hafta sürecek indirim bugün başlamış. bilginize kızlar..

şahsi fikrim bırde uzerıne kargo ucretı verılecekse aynı fıyata gelır gerçı zamanı olmayanlar ıçın ıyı bışey ama ben gormeden alamam heralde

ben 4 ürüne 5.5 tl kargo ödedim. indirimlerden karım 30 tl. kargoyu çıkarırsanız 25 tl daha az ödedim. ki bu parayla da 2 sütyen daha alabiliyordum. :1closedeyes:

Son düzenleme:
X