aynı şekilde bendede çıkıyor arada sırada kocaman sivilce gibi semsert ama 1 2 güne kendiliğinden geçiyor..
Alo bu konuyle ilgili birileri varmı?
Selam eşimin ğenisinde sivilcegibi noxut buyuklığınde bişey çıktı 4 gundır. Doktora gitmek istamiyor. Ben kotu bişeymi acaba diyorum internete oyle diyordu.senin,şikayetin ne acaba ?
Bana ihanet etmiş olabilirmı? Çok kötu durumdayım
Merhabalar durumla alakalı özel mesaj gönderdim, bakabilirseniz yardımcı olmak isterim.Lıtfen bitisi bişey yazsın çok zor durumdayım
Anlamiyorum ya yakın zamanda bulaşmış olabilirmi belki ondan belirtılerı yokmudr,a gitmesi şart canım benimki beyaz yağ bezesiydi ,
Bilmuyorum ki canım
simdi mikrop kapsa ateşi olur sanırım,kaşınır,sürekli tuvaleti gelir
Anlamiyorum ya yakın zamanda bulaşmış olabilirmi belki ondan belirtılerı yokmu
ya aslınde şuphalaniyordum ama yapmas diyordum. Çok şoktayım hala belli etmiyorum doktora gitseydi belli olurdu. Ama dunyam yıkılır kotu bi hastalıksa. Nomarmalda da voyle bişey olabilirmi acaba? Bilen birilerı varsa Allah rızası için yazsın. İkki yıldır çocuk istiyoruz olmiyor doktora gittım bi sebebide yoktu. Yani hayatımın zor durumunu yaşiyorumesin boyle bisey yapalirmi?
Dr,a gitmeye ikna et bence utanilicak bisey yok normal bir durum olduğunu anlat
Ya as
ya aslınde şuphalaniyordum ama yapmas diyordum. Çok şoktayım hala belli etmiyorum doktora gitseydi belli olurdu. Ama dunyam yıkılır kotu bi hastalıksa. Nomarmalda da voyle bişey olabilirmi acaba? Bilen birilerı varsa Allah rızası için yazsın. İkki yıldır çocuk istiyoruz olmiyor doktora gittım bi sebebide yoktu. Yani hayatımın zor durumunu yaşiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?