İÇ DUDAKTA ŞİŞME SİVİLCE GİBİ kırmızı YARDIMMMMM

Nazanen

Hoşgeldin ömrum ,ruhum canım kızım prensesin
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2012
4.527
1.076
173
SELM başlıktata belırttıgm gıbı vajınanın iç dudadagının kenarında kaç gündür agrı vardı 4gün önce regl olmuştum ondan sanıyordum sivilce gibiydı dün gece sabah kalktıgımda kızarmış ve şişmişti saglık ocagına gıttık dr.danıştım jınekologa gıdıyımmı dıye gerek yok mantardır dedı ama ben korkorum burda baya araştırdımda kesıp oyuyolarmış bu tarz vakaları böle bir durum yaşayan yokmu aranızda tşkler şimdiden

bendede olmuştu ve banyo yaparken felan çok farklı bi acısı vardı.bazen ped yüzünden hava almadığı için oluyor kaşıntıyla birlikte sona eriyor.2 gün içerisinde geçeceğini düşünüyorum geçmezse gidersiniz jinekoloğa

umarım öledir ıkı krem verdı saglık cagı mantardır jınekolaga gıtmene gerek yok dedi bır kere sürdüm ama şuan şişlık arttı sankı bakalım yarın olmassa ıldıyeye gidicem tşkler

aynı şekilde bendede çıkıyor arada sırada kocaman sivilce gibi semsert ama 1 2 güne kendiliğinden geçiyor..

aynı şekilde bendede çıkıyor arada sırada kocaman sivilce gibi semsert ama 1 2 güne kendiliğinden geçiyor..

tşkler kızlar yorumlarınız için şimdi dr aradım randevu aldım sabah 11de gıdıem bakalım ne dıycek

3 sene önce açmışım konuyu ama geçti ,sıktım elimle parça parca çıktı toz gibi kalmadı şükür ,okadar kremler antibiyotikler ise yaramadı bende

Lıtfen bitisi bişey yazsın çok zor durumdayım

Bana ihanet etmiş olabilirmı? Çok kötu durumdayım

dr,a gitmesi şart canım benimki beyaz yağ bezesiydi ,

Bilmuyorum ki canım
simdi mikrop kapsa ateşi olur sanırım,kaşınır,sürekli tuvaleti gelir

dr,a gitmesi şart canım benimki beyaz yağ bezesiydi ,

Bilmuyorum ki canım
simdi mikrop kapsa ateşi olur sanırım,kaşınır,sürekli tuvaleti gelir
Anlamiyorum ya yakın zamanda bulaşmış olabilirmi belki ondan belirtılerı yokmu

Anlamiyorum ya yakın zamanda bulaşmış olabilirmi belki ondan belirtılerı yokmu

esin boyle bisey yapalirmi?

Dr,a gitmeye ikna et bence utanilicak bisey yok normal bir durum olduğunu anlat

Ya as
esin boyle bisey yapalirmi?

Dr,a gitmeye ikna et bence utanilicak bisey yok normal bir durum olduğunu anlat
ya aslınde şuphalaniyordum ama yapmas diyordum. Çok şoktayım hala belli etmiyorum doktora gitseydi belli olurdu. Ama dunyam yıkılır kotu bi hastalıksa. Nomarmalda da voyle bişey olabilirmi acaba? Bilen birilerı varsa Allah rızası için yazsın. İkki yıldır çocuk istiyoruz olmiyor doktora gittım bi sebebide yoktu. Yani hayatımın zor durumunu yaşiyorum

Ya as

ya aslınde şuphalaniyordum ama yapmas diyordum. Çok şoktayım hala belli etmiyorum doktora gitseydi belli olurdu. Ama dunyam yıkılır kotu bi hastalıksa. Nomarmalda da voyle bişey olabilirmi acaba? Bilen birilerı varsa Allah rızası için yazsın. İkki yıldır çocuk istiyoruz olmiyor doktora gittım bi sebebide yoktu. Yani hayatımın zor durumunu yaşiyorum

Canım bukadar takicana dr,a gitsin soylede
Allah yardımcın olsun vardır çocuğun olmamasininda bir sebebi

Back