How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

iç dudakta şişme, kabarma, kaşıntı. KK Kadınları bana yardım edin

unutgitsin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2011
24
0
36
İstanbul
iyi günler bayanlar..

dün akşama doğru başlayan bi sıkıntım var. genital bölgede iç dudak olarak bilinen kısımda inanılmaz bi kaşıntı, pürüz var. aynayla baktıgımda beyazımsı pürüzlükler de görebiliyorum. dün gece hastanede refakatçi olarak kaldım bu yüzden hastanede bu durumu kontrol edememiştim ama eve geldiğimde biraz daha can yakıcı şekilde olmaya başladı. ciddi bi durum mudur? çok tatlı tatlı kaşınıyo ben de dokunmamaya çalışıyorum o kısımda kurulukta var şişmenin yanı sıra tahriş olmasın diye krem sürdüm yürürken canımı daha çok acıtıyor.

ek olarak bildirmem de sanırım fayda var. dün giydiğim pantolonum biraz dardı ve pantolonumla uzanıp yatmıştım. daha sonra yanımda günlük ped olmadığından çamaşırıma mendil koymuştum. ilk defa bu şekilde olduğu için ne yapıcamı bilmiyorum. haftasonları da jinekoloji bölümleri kapalı diye biliyorum bu sebepten hastaneye gitmedim.

bana yardımcı olursanız çok sevinirim. zahmet edip okuyanlar için çok teşekkür ederim

cnm benimde senin gibi şikayetlerim vardı doktora çıktım mantar olmuşum ilaç falan verdi 10 gun kullandım ve iyileştim

cnm benimde senin gibi şikayetlerim vardı doktora çıktım mantar olmuşum ilaç falan verdi 10 gun kullandım ve iyileştim

anladım canım çok geçmiş olsun ben tahriş oldu da böyle oldu diye düşünüyorum nedense ama yine de hassas bölge doktora gözükmem gerekicek. haftasonları jinekoloji bölümleri açık oluyor mu bilgin var mı peki en azından pazartesi gününü beklemek yerine yarın giderdim doktora

mrb canım öncelikle geçmiş olsun,aynı sıkıntıyı bende sık sık yaşıyorum,mantar olmuştum ondan dolayı kaşınıyodu,bir de tahriş olduğunda da benzer şeyler oluyo,kızarma,şişme,kaşıntı....ben bi keresinde acile gitmiştim nöbetçi jinekolog vardı doğum salonunda o ilgilenmişti benimle,yani mutlaka vardır diye umuyorum,hem ayrıca sabaha kadar geçer belki gitmene gerek kalmaz ama geçmiyorsa git mutlaka bence...

gece acıdan uyuyamadım sabah uyandığımda ilk iş koşa koşa (yürüyemez durumdayken bile) hastaneye gittim. bende mantar olmuşum. ciddi bişey değil olur böyle dedi. ilaç verdi merhemi sürdüm birde kapsül varmış o eczanede yoktu öğleden sonra gelecekmiş onu da almaya içmeye başlıcam 1-2 güne geçer ama ilaçları kullanmaya devam et dedi.

Back