• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ic dudaklarin buyuk olmasi

LadyLove

Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2012
61
0
16
Diğer
Merhaba arkadaslar ic dudaklarin buyuk olmasi ne demek?benim 1arkadasim var bu durumdan cok rahatsizdi.o 11-12yaslarinda bilmiyerekden ellerini klitorsa,ic dudaklara vuruyormus surekli ve sonra onda agrilar baslamis nese1sey yaranirmis gibi ve bi bakmis klitorsun etrafi sismis kip kirmizi renkde siskinlikler var.acaba ic dudaklarimi sismis.ic dudaklar neden sise bilir arkadaslar bilen varsa yazsin lutfen.simdi arkadasim 21yasinda halada boyle siskinlik kalmis onda ama agrimiyo sadece 1maniye gibi duruyo iki bacak arasinda.

Merhaba arkadaslar ic dudaklarin buyuk olmasi ne demek?benim 1arkadasim var bu durumdan cok rahatsizdi.o 11-12yaslarinda bilmiyerekden ellerini klitorsa,ic dudaklara vuruyormus surekli ve sonra onda agrilar baslamis nese1sey yaranirmis gibi ve bi bakmis klitorsun etrafi sismis kip kirmizi renkde siskinlikler var.acaba ic dudaklarimi sismis.ic dudaklar neden sise bilir arkadaslar bilen varsa yazsin lutfen.simdi arkadasim 21yasinda halada boyle siskinlik kalmis onda ama agrimiyo sadece 1maniye gibi duruyo iki bacak arasinda.

11-12 yaşta oraya vurmayla ıç dudaklara kalıcı hasar vermek mumkun değil..

bu bahsı geçen yaştan sonra ergenlığe grmiş arkadaşınız ve vucudu elbet değişime uğradı..

vajınada labıa mınor ve labıa majör denen dudakların her kadında boyutu aynı değidir..arkadaşınızın bahsettığı şey vajına arasında kalan ıkı yaprağa bnzeyen yapıdakı küçük çıkıntının fazlaca dışta kalmış olmasıdır..

iç dudak dedğiniz yapı arkadaşınızda buyukse bu onun vucudunun yapısıdır..seksuel açıdan bazı avantaj ve dezavantajları her kadında olduğu gıbı mevcuttur..

şişkınlık oradakı kan damarlarındandır..

ağrı,kotu kokulu ve kahverengı akıntı şikayetı yoksa durum normal gıbı..

çok gereklı bışey değil ama göruntuden hoşnut değilse estetık gırışımle bu yapı küçültulebılıyor..

Son düzenleme:
11-12 yaşta oraya vurmayla ıç dudaklara kalıcı hasar vermek mumkun değil..

bu bahsı geçen yaştan sonra ergenlığe grmiş arkadaşınız ve vucudu elbet değişime uğradı..

vajınada labıa mınor ve labıa majör denen dudakların her kadında boyutu aynı değidir..arkadaşınızın bahsettığı şey vajına arasında kalan ıkı yaprağa bnzeyen yapıdakı küçük çıkıntının fazlaca dışta kalmış olmasıdır..

iç dudak dedğiniz yapı arkadaşınızda buyukse bu onun vucudunun yapısıdır..seksuel açıdan bazı avantaj ve dezavantajları her kadında olduğu gıbı mevcuttur..

şişkınlık oradakı kan damarlarındandır..

ağrı,kotu kokulu ve kahverengı akıntı şikayetı yoksa durum normal gıbı..

çok gereklı bışey değil ama göruntuden hoşnut değilse estetık gırışımle bu yapı küçültulebılıyor..

Ay cook tesekkur ederim ALLAH sizden razi olsun.icim rahatladi.arkadasimada soylerim.bende 1yerden duymusdum aynen sizin dediginiz gibi.1doktorlugu okuyan arkadas vardi o soylemisdi ic dudaklar tum kadinlarda farkli boyutlarda oluyo ve buyuk dudaklar evlenince kucuk dudaklardan daha fazla hazz yapiyo diye.benim arkadasimsa cok korkuyordu 11yasindan bu yana sirr gibi saklamis annesine bile soylememis.onu seven birisi var ona bile evet diyemiyo dusunuyodu hastadir diye(

Diyorlarki ic dudagi buyuk olan kadinlar daha sansli diye.bunun ne kadarda dogru oldugunu bilemiyorum ama.

avantajı olduğu gıbı dezavantajlarıda mumkun.. sürtünmeden dolayı tahrış vb..

arkadaşınızda bır hastalık yoktur muhtemelen.. sıkılmasın bnce..

avantajı olduğu gıbı dezavantajlarıda mumkun.. sürtünmeden dolayı tahrış vb..

arkadaşınızda bır hastalık yoktur muhtemelen.. sıkılmasın bnce..

cook tesekkur ederim ama size 1sey surucam sis hastaliklarindan ola bilirmi acaba?biz sorduk bize soyledilerki iltihabi prosesden ve sis hastaliklarindan da sise bilir ic dudaklar.ama o zamanlarda benim arkadasimin 11,12yasi vardi,adet bile gormemisdi belkide.sizce boyle 1durum ola bilirmi acaba?

cook tesekkur ederim ama size 1sey surucam sis hastaliklarindan ola bilirmi acaba?biz sorduk bize soyledilerki iltihabi prosesden ve sis hastaliklarindan da sise bilir ic dudaklar.ama o zamanlarda benim arkadasimin 11,12yasi vardi,adet bile gormemisdi belkide.sizce boyle 1durum ola bilirmi acaba?

ağrılı bı durum olması ya da başka belirtıler gerekırdı..onca zaman geçmiş..vucut mutlaka bı yerden sınyal verırdı bu zamana kadar dıye düşünuyorum..

ama içi rahat etmesı açısından gıdebılır.. bakıre olması nedenıyle sadece ultrason ve kan tahlılı ıle bahsı geçen rahatsızlık belırtlerı var mı yok mu öğrenır.. içi rahatlamış olur..

..............................................................

Son düzenleme:
........................................

Son düzenleme:
Back