- 22 Kasım 2023
- 128
- 40
- 29
-
- Konu Sahibi meltem-345
Kendi ten rengimde sivilce gibi değil.Kızarıklıktan dolayı korktum bu aralar çok fazla ped wc kapıdı kullanmak zorunda kaldım sadece pütürlü bir yapı var önceden de varmıydı bilmiyorumrengi nasıl? kendi yapısı da olabilir pütürlü pütürlü yerler var aslında
sivilce gibi mi?
merhaba arkadaşlar bugün vajinanın iç dudak kısmında içe doğru pütürlü bir yapı olduğunu farkkettim herhangi yanma kaşıntı yok acaba tahriş mi oldu siğil olmasından korkuyorum sağ ve sol dudaklarda kabarcık kabarcık olmuş vajinanın kendi yapısı mı öyle acab
Ayy evet tam olarak bu şekildeHPV (GENİTAL SİĞİL) İLE KARIŞTIRILAN VULVAR VESTİBULLAR PAPPİLLOMATOZİS
Merhaba arkadaşlar, bilgilendirme amaçlı başımdan geçen bir durumu sizinle paylaşmak istedim. Ben 3 ay öncesinde genital bölgemde siğile benzeyen lezyonlar fark ettim ve hemen bir kadın doğum doktoruna gösterdim. doktor; bunların siğil oluğunu belirtti ve smear ve hpv dna testi yaptırdım. Çok...www.kadinlarkulubu.com
Bu konuya bir bakın lütfen, vulvar vestibullar lezyonu gibi geldi bana anlatımınız, fazla keratin birikiminden de olur.
Teşekür ederim anladığım kadarıyla sorun yapmayan bir şeymiş ben birde gebeyim ondan da oluşmuş olabilirO zaman gözünüz aydın
Rica ederim, sizin adınıza çok sevindim içiniz rahatladıysa ne âlâ, rahatlamadıysa da iyi bir hekime muayene olabilirsiniz, arkadaşlar da olduğu gibi aman siğille karıştırılmasın daTeşekür ederim anladığım kadarıyla sorun yapmayan bir şeymiş ben birde gebeyim ondan da oluşmuş olabilir
Rica ederim, sizin adınıza çok sevindim içiniz rahatladıysa ne âlâ, rahatlamadıysa da iyi bir hekime muayene olabilirsiniz, arkadaşlar da olduğu gibi aman siğille karıştırılmasın da