İç dudak sarkması

STELLA1001

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2025
2
0
1
19
Kızlar 16 yasımdayim ve iki iç dudak da çok sarkmis durumda lütfen bisey diyin lazer yapan lazere giden varmi benn bugun yazıldım çok utaniyorum siz lazer yapan abla olsaydiniz hiç garipsermiydiniz yani ne biliyim çok buyukler ikisi de çok sarkti ergenlige girdigimden beridir bu yaz ameliyat olucam ama önce lazere gitmem lazim lutfen sohbet edelim

Canim benim lazerci abla neler neler görüyordur. Hiç böyle şeyleri düşünüp üzülme. Bu arada iç dudak sarkamasini annen ile paylaştın mi? Kızlar bu yaşlarda bazı şeyleri abartıyor belki sana öyle gelmistir

Hayır anneme söylemedim ablam biliyor rengi sadece sarkan kısımların kötü diger yerler gayet normal sadece lazer için biraz çekiniyorum ya baska kimseyi gormediyse ya ilk bensem diye tedirginim

Lazercinin en son önemseyeceği şey bizim özel bölgemizin şekli de, bence 16 yaş lazer için erken. Hormonlarının oturmasını bekle derim en az 18 yaşına kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…