• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ic dokme 2

Acquaa

Y❀
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2010
4.972
4.551
333
Gene duygu yüklüyüm bu gece.
Isyan etmiyorum kesinlikle. Sadece gunah cikarmaya geldim. Sadece herseyimi kaybettim ben. Çünkü kaybetmeye o kadar mahkumum ki. Bunlarin hepsinide ellerimle gerçekleştirdim.O ufacicik yalanin beni kuyunun dibinde yaşamaya mahkum edecegini nerden bilebilirdimki. Doğrulari soyleseydimde karsimdaki beni sevmedikten sonra ne anlami kaldiki gene ayni seyler hemde katlanarak. Hem söyleyebileceğim birsey değildi. Ben o kadar korktumki o kadar utandimki hep yerin dibine girmek istedim. Bunu nasil soyleyebilirdim. Daha dogrusu ben bu degilken tum bunlari nasil yapabildim. Beni once kendi merakim sonrada soyledigim yalanlar bittirdi. Simdi karsimdakine dogrulari anlatsam bile olmuyor. Artık durustlugum bile beni kurtarmiyor. Kaybetmemek icin kurdugum tum duzen nasilda yok oldu. Enkazinda altında kaldim. Cirpindikca battim. Ve ben yanlis oldugumu o bataklita tek kaldığımda anladim.

Bosver. Her gecenin sabahi var. Ne kafaya takiyosun dertsiz insan yok. Hem herseyini kaybetmemissin bak belli ki elin ayagin tutuyor. Bulent sertasin dedigi gibi hayat guzel devam ediyor😁

Gene duygu yüklüyüm bu gece.
Isyan etmiyorum kesinlikle. Sadece gunah cikarmaya geldim. Sadece herseyimi kaybettim ben. Çünkü kaybetmeye o kadar mahkumum ki. Bunlarin hepsinide ellerimle gerçekleştirdim.O ufacicik yalanin beni kuyunun dibinde yaşamaya mahkum edecegini nerden bilebilirdimki. Doğrulari soyleseydimde karsimdaki beni sevmedikten sonra ne anlami kaldiki gene ayni seyiler hemde katlanarak. Hem söyleyebileceğim birsey değildi. Ben o kadar korktumki o kadar utandimki hep yerin dibine girmek istedim. Bunu nasil soyleyebilirdim. Daha dogrusu ben bu degilken tum bunlari nasil yapabildim. Beni once kendi merakim sonrada soyledigim yalanlar bittirdi. Simdi karsimdakine dogrulari anlatsam bile olmuyor. Artık durustlugum bile beni kurtarmiyor. Kaybetmemek icin kurdugum tum duzen nasilda yok oldu. Enkazinda altında kaldim. Cirpindikca battim. Ve ben yanlis oldugumu o bataklita tek kaldığımda anladim.
Ben Fransız kaldım pardon konu neydi:işsiz::işsiz::KK1:

Back
X