• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iç dekorasyon fikirleriniz neler

pepeti

kendine gel artık
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2011
3.643
9
358
merhaba kızlar

ne zamandır gez dolaş ev alabıldık artık şükürler olsun:16::16::16:

160 m2 3+1+kıler+16m2 bir balkon+ebeveyn banyosu+bodrumda deposu olan bır ev aldık.

artık evın mutfagı- banyosu -duvarları -kapıları-fayansları- lamınantları- tavanları nasıl olsun onu dusunmeye basladım yaza teslım olacak :16:

daha önce yaptıkları evler guzel bu bi tık daha guzel olacak garanti ettiler.

salon ve oturma odam asma tavan spot lambalar yapılacak-
gırışim oturma odam ve salonum duvar kagıdı olacak -
mutfak duvar ve yerler fayans - mebran kapak olacak -
koridor gırısım ve odalarım lamınant ( en acık beyaz grı bışi görmüştüm onu istişyorum fakat marka bılmıyorum
banyo lavabo camasır makınası dolaplarım olacak
dusakabın olacak neye dıkat etmelıyım

şimdi artık sizlere sorum ev alıp -yaptırıp kullandıgınz memnun olduğunuz-pişman oldugunuz şeyleri konuşmak.

laminant- fayans -mutfak dolabı -duvar kagıdı- boya marka- renk fıkırlerınze ıhtıyacım var:16::16::16::16:

canım benim arkadaşım daha yeni ev yaptırdı biraz oardan biliyorum ben.laminant parkeyi gümüş meşe diye adı geçiyo ondan yaptırdı çok böyle ara bir renk ama tozu kiri hiç göstermiyor.sonracıma pimapen yaptırcaksan da ahşap renkli yaptır beyaz pimapen zamanla sararıyor.mutfağın duvarlarını ya kağıt yada güzel bir renk yağlı boya yaptır mutfak duvarı komple fayans modası geçti artık.sadec tezgah arası yeter.kapıları lütfen amerikan kapı yaptırma en kalitelisinin bile ömrü kısa oluyor .biraz pahalıdır ama mobilya kapı yaptır müthiş oluyo ses bile geçirmiyo düşün.banyona siyah mürdüm gibi koyu renk seçme su ve kireç lekesi acayip gösteriyo .ara renkler olsun ne koyu ne açık somon turkuaz gibi..mutfak tezgahı simli granitlere bayılıyorum ben ama tercih senin tabii.valla aklıma şimdilik bunlar geldi daha gelirse yazarım .hayırlı olsun evin canım..

canım benim arkadaşım daha yeni ev yaptırdı biraz oardan biliyorum ben.laminant parkeyi gümüş meşe diye adı geçiyo ondan yaptırdı çok böyle ara bir renk ama tozu kiri hiç göstermiyor.sonracıma pimapen yaptırcaksan da ahşap renkli yaptır beyaz pimapen zamanla sararıyor.mutfağın duvarlarını ya kağıt yada güzel bir renk yağlı boya yaptır mutfak duvarı komple fayans modası geçti artık.sadec tezgah arası yeter.kapıları lütfen amerikan kapı yaptırma en kalitelisinin bile ömrü kısa oluyor .biraz pahalıdır ama mobilya kapı yaptır müthiş oluyo ses bile geçirmiyo düşün.banyona siyah mürdüm gibi koyu renk seçme su ve kireç lekesi acayip gösteriyo .ara renkler olsun ne koyu ne açık somon turkuaz gibi..mutfak tezgahı simli granitlere bayılıyorum ben ama tercih senin tabii.valla aklıma şimdilik bunlar geldi daha gelirse yazarım .hayırlı olsun evin canım..

tesekur ederım canım lamınanta baktım guzel gorunuyor zaten en acıgını yaptırcam ...
mutfak hıc tum fayanslı evde oturmadım ama temızlıgı cok kolay dıyorlarya ...
arkadsım yenı ev aldı cok guzel desenlı fayanslar yapmıslar cok memnun bılmemkı modası gectımı acaba:44::44:
bonyada haklıısn su lekesını dusunmemıstım dogru
amerıkan kapı yapcaklar sözlesmede o yazıyor :50:

cok tesekurler fıkırlerınz cok işime yarayacak:54::54::54::54:

yatak odam doğtaş fresno tamamen bembeyaz ve ben perdelerimi english home dan almak isityorum ama renk konusunda çok kararsızım yani odada sadece renk olarak fonlar patlasın istiyorum:) resimleri eklemeye çalıştım bilmiyorum oldu mu ama?yardım lütfen hangi perde daha güzel olur?

Eklentiler

• $perde.webp
    $perde.webp
    41,8 KB · Görüntüleme: 104
  • $fa4d287c-9e23-4092-a25b-e790284d3964FRESNO_YTK_splash_01.webp
    $fa4d287c-9e23-4092-a25b-e790284d3964FRESNO_YTK_splash_01.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 103
afterdark arkadaşım bence sen yeni konu aç burda fazla gören olmaz .bende birinciyi beğendim.

tamm kılzar yeni konu açım en iyisi dediğiniz gibi!pepeti sende saol:) bende zayıflamaya calısıyorum ama nafıle sen nasıl yapıysn?

tamm kılzar yeni konu açım en iyisi dediğiniz gibi!pepeti sende saol:) bende zayıflamaya calısıyorum ama nafıle sen nasıl yapıysn?

ne sen sor ne ben sölüyum zayıflama olayını canımm

ya bu konuda fıkrı olan yokmu ev ıcı dekaorasyonu

bu konu benim için de çok faydalı olacak çünkü ben de araştırma içindeyim senini gibi. tavsiyem boyanabilir duvar kağıtları ben de suan onun arastırmasındayım

yatak odam doğtaş fresno tamamen bembeyaz ve ben perdelerimi english home dan almak isityorum ama renk konusunda çok kararsızım yani odada sadece renk olarak fonlar patlasın istiyorum:) resimleri eklemeye çalıştım bilmiyorum oldu mu ama?yardım lütfen hangi perde daha güzel olur?

4. perde çok güzel olur bence..

saol tatlım hala karar veremedım dusun yanı bu sadece yatak odası daha salon var uff:(

bilirim o aşamalar çokk zor oluyo.. ben perdeleri aldığım günün akşamı uyuyamamıştım :9: değiştirsemmi? yok onumu alsaydım? diye :)) ama eve geliyo takılıyo tüm tedirginliğin gidiyo.. bence 4. olan çokkibar.. gri tonlarında oldugu içinde beyazla tam uyum içinde olur..

Hayırlı olsun huzur ve sağlıkla oturun.
Parkeleri doğal ve açık tonlarda yaptırın.Beyaza yakın tonları tavsiye etmem koyularıda.İmkanın var ise mümkün mertebe doğal ağaç yaptır laminantlar ne yazık ki çabuk tozlanıyor vede kanserojen.PimPENLER EVİNİZ AYDINLIKSA KOYU DEĞİLSE BEYAZDAN ŞAŞMA.kAPILARDADA DOĞAL AMA AMERİKAN TARZI MODEL OLSUN SALON DIŞINDA CAMLI KAPI TAVSİYE ETMEM.dOLAPLAR MUTFAKTA AÇIK RENK OLMALI DERİM TEZGAH GRANİTSE EN İYİSİ OLMALI MOBİLYAYA UYGUN DEĞİLSE AHŞAP ÇİZİLME DERDİ OLMADIĞI VE SICAKLIĞI AÇISINDAN GÜZEL TABİSİ MODELE GÖRE:34:harfler büyük olmuş kusura bakmayın üşendim silemedim:27:fayans mutfakta asla.Badana olsun en güzeli.Kağıt badana odalar için yaptıracaksan tavsiye etmem aslında değişiminde duvar aşınıyor badanaya dönerken kazıyarak çıkıyor parçaları kağıdın.Yeni kağıtları bilemem ama eski yöntem değişimlerde zordu.Banyo tuvalet fayansları beyaz ağırlıklı ama bordurlu olsun beyaz her zaman avantaj.Duvarda odalar için söyleyim bordür asla kullanma çok demode ve aynı tam kağıt badana gibi sorun.Badanada mümkün mertebe doğal açık tonlar ferahlık ve dekorasyonda kolaylık sağlar.Panjur kullan camlarda stora gerek kalmaz temizliği zor olsada panjur candır ben memnunum her cam panjurlu.Ama stor kullanabilirsin şık oluyor yazın at balkona yıka.Katlamalı perde tül asla...eski usul ya da kruvaze mekanizmalı kolay ve şık .Tülde ütü istemeyen eski tarzlar var çoooook rahat.Halılar mobilyana göre seç bilemiycem gari...aklıma gelen bu kadar.:26:

Hayırlı olsun huzur ve sağlıkla oturun.
Parkeleri doğal ve açık tonlarda yaptırın.Beyaza yakın tonları tavsiye etmem koyularıda.İmkanın var ise mümkün mertebe doğal ağaç yaptır laminantlar ne yazık ki çabuk tozlanıyor vede kanserojen.PimPENLER EVİNİZ AYDINLIKSA KOYU DEĞİLSE BEYAZDAN ŞAŞMA.kAPILARDADA DOĞAL AMA AMERİKAN TARZI MODEL OLSUN SALON DIŞINDA CAMLI KAPI TAVSİYE ETMEM.dOLAPLAR MUTFAKTA AÇIK RENK OLMALI DERİM TEZGAH GRANİTSE EN İYİSİ OLMALI MOBİLYAYA UYGUN DEĞİLSE AHŞAP ÇİZİLME DERDİ OLMADIĞI VE SICAKLIĞI AÇISINDAN GÜZEL TABİSİ MODELE GÖRE:34:harfler büyük olmuş kusura bakmayın üşendim silemedim:27:fayans mutfakta asla.Badana olsun en güzeli.Kağıt badana odalar için yaptıracaksan tavsiye etmem aslında değişiminde duvar aşınıyor badanaya dönerken kazıyarak çıkıyor parçaları kağıdın.Yeni kağıtları bilemem ama eski yöntem değişimlerde zordu.Banyo tuvalet fayansları beyaz ağırlıklı ama bordurlu olsun beyaz her zaman avantaj.Duvarda odalar için söyleyim bordür asla kullanma çok demode ve aynı tam kağıt badana gibi sorun.Badanada mümkün mertebe doğal açık tonlar ferahlık ve dekorasyonda kolaylık sağlar.Panjur kullan camlarda stora gerek kalmaz temizliği zor olsada panjur candır ben memnunum her cam panjurlu.Ama stor kullanabilirsin şık oluyor yazın at balkona yıka.Katlamalı perde tül asla...eski usul ya da kruvaze mekanizmalı kolay ve şık .Tülde ütü istemeyen eski tarzlar var çoooook rahat.Halılar mobilyana göre seç bilemiycem gari...aklıma gelen bu kadar.:26:

tesekurler canım öneriler için laminantı bıarz daha dogal acık renk yaptırcam beyaza yakından vazgectım.
pimapenler koyu olursa daha temız oluyor beyazlarda pis bi sararma oluyor
annmlerde su kendınden kabartmalı kagıtlar var boyanabılıyor ben onlardan dusunuyorumboyanabılen yani.
mutfak fayans olacak duvarlar projede öle eşimde fayans ıstıyor ne yazıkkı kullanılı olurmus tertemız sılınırmışmiş.
banyo ve tuvalete

YENİ MAHALLE KONUTLARI | BEYŞEHİR YAPI-ENERJİ gezerken gördüm bu renk cok sık degılmı artık sıyah beyazdan sıkıldık degılmı nasıl sızce

verdıgım lınktekı oda kapıları hakkında bılgınz varmı ya amerıkan panel kapımı acaba bunlar

Mutfakta fayans modası geçeli çok oldu canım,imkanınız varsa mutfağıda duvar kağıdı yaptırabilirsiniz.
Laminant parkede eskitme beyaz renk hem modern mobilyalarla,hemde klasik mobilyalarla muhteşem duruyor.Eviniz çok büyük değil kapılarıda beyaz seçmenizi ,hatta salonun kaısını iptal etmenizi öneririm.
Mutfak dolaplarında mobilyalarınız klasikse bambu-beyaz lake(bambu fiyztlı gelirse tik-beyaz lake),modern bir ev istiyorsanızda siyah-beyaz lake 2 senedir en moda renkler.İkiside çok şık duruyor.Mutfağınız küçükse tüm dolapları beyaz lake yaptırıp,tezgahı siyah granit yaptırabilirsiniz.
Bu aralar tuvalettede duvar kağıdı kullanımı çok yaygın tavsiye ederim.Duvarları alttan 1 metre füme rengi düz seramik yaptırıp üstünü tavana kadar mor iri desenli kağıt yaptırabilirsiniz mesela,masraflıda olmaz.

Back
X