- 11 Nisan 2011
- 3.643
- 9
- 358
merhaba kızlar
ne zamandır gez dolaş ev alabıldık artık şükürler olsun

160 m2 3+1+kıler+16m2 bir balkon+ebeveyn banyosu+bodrumda deposu olan bır ev aldık.
artık evın mutfagı- banyosu -duvarları -kapıları-fayansları- lamınantları- tavanları nasıl olsun onu dusunmeye basladım yaza teslım olacak
daha önce yaptıkları evler guzel bu bi tık daha guzel olacak garanti ettiler.
salon ve oturma odam asma tavan spot lambalar yapılacak-
gırışim oturma odam ve salonum duvar kagıdı olacak -
mutfak duvar ve yerler fayans - mebran kapak olacak -
koridor gırısım ve odalarım lamınant ( en acık beyaz grı bışi görmüştüm onu istişyorum fakat marka bılmıyorum
banyo lavabo camasır makınası dolaplarım olacak
dusakabın olacak neye dıkat etmelıyım
şimdi artık sizlere sorum ev alıp -yaptırıp kullandıgınz memnun olduğunuz-pişman oldugunuz şeyleri konuşmak.
laminant- fayans -mutfak dolabı -duvar kagıdı- boya marka- renk fıkırlerınze ıhtıyacım var

ne zamandır gez dolaş ev alabıldık artık şükürler olsun

160 m2 3+1+kıler+16m2 bir balkon+ebeveyn banyosu+bodrumda deposu olan bır ev aldık.
artık evın mutfagı- banyosu -duvarları -kapıları-fayansları- lamınantları- tavanları nasıl olsun onu dusunmeye basladım yaza teslım olacak

daha önce yaptıkları evler guzel bu bi tık daha guzel olacak garanti ettiler.
salon ve oturma odam asma tavan spot lambalar yapılacak-
gırışim oturma odam ve salonum duvar kagıdı olacak -
mutfak duvar ve yerler fayans - mebran kapak olacak -
koridor gırısım ve odalarım lamınant ( en acık beyaz grı bışi görmüştüm onu istişyorum fakat marka bılmıyorum
banyo lavabo camasır makınası dolaplarım olacak
dusakabın olacak neye dıkat etmelıyım
şimdi artık sizlere sorum ev alıp -yaptırıp kullandıgınz memnun olduğunuz-pişman oldugunuz şeyleri konuşmak.
laminant- fayans -mutfak dolabı -duvar kagıdı- boya marka- renk fıkırlerınze ıhtıyacım var