- 29 Mart 2023
- 37
- 26
- 3
- 31
- Konu Sahibi kubrakroglu38
-
Söylediklerinizi yapmaya çalışacağım teşekkür ederim umarım geçer bu daralmalarAkşam zaten genelde herkese hep hüzün çöker. Yapılacaklar günlük işler bitip daha çok düşünüldüğü için. Bunu aşmak için zihnimi dağıtıyorum hep bir şeylerle ilgileniyorum özellikle dikkat gerektiren şeylerle. (Bunun için örgüye başlayacağım yazın.) Çok aşırı bunalma geldiği zaman saat kaç olursa olsun yürümeye çıkıyorum sahilde gezip geri dönüyorum en çok bu rahatlatıyor beni. Müzik dinlemiyorum çünkü daha da hüzün verebiliyor. Bitki çayları içiyorum ve böyle hissettiğimi düşünmemeye çalışıyorum
Rica ederim bir de pasiflorayı da öneririm bu arada 2-3 kaşık alıyorum çok rahatlatıyor öyle iç bunaltı durumlarında. Hap formu daha etkili diyorlar ama bana tadı acı olan eski şurup formu daha iyi geliyorSöylediklerinizi yapmaya çalışacağım teşekkür ederim umarım geçer bu daralmalar
İsmini ilk defa duydum yan etkisi var mı acaba bildiginizRica ederim bir de pasiflorayı da öneririm bu arada 2-3 kaşık alıyorum çok rahatlatıyor öyle iç bunaltı durumlarında. Hap formu daha etkili diyorlar ama bana tadı acı olan eski şurup formu daha iyi geliyor
Hayır hiçbir yan etkisi yok tamamen bitkisel. Hekim tanıdığımız önermişti bana. Bu şişenin tamamını içsen bile yan etkisi olmaz demiştiİsmini ilk defa duydum yan etkisi var mı acaba bildiginiz
Bende de çok oluyor akşam kasvet çöküyor resmen birde uyuyabilecek miyim korkusu oluşuyorMerhaba kızlar iç daralması yasiyorum karnım ağrıyor daralıyor icim sıkılıyor mutsuz oluyorum bir anda değişik bir his gündüzde oluyor ama , özellikle akşam olunca daha çok oluyor. Neden oluyor anlamıyorum, böyle daralma yaşayan var mı neler yapıyorsunuz ?
Ayy o bende de oluyor ya uyuyamazsam diyeBende de çok oluyor akşam kasvet çöküyor resmen birde uyuyabilecek miyim korkusu oluşuyor
Deneyim o zamanHayır hiçbir yan etkisi yok tamamen bitkisel. Hekim tanıdığımız önermişti bana. Bu şişenin tamamını içsen bile yan etkisi olmaz demişti
tabi ilerlemeden erkenden çözmek en iyisiDeneyim o zamanteşekkür ederim insan çözüm arıyor ya
Valla bu bazen yoğunlaşıyor bazen daha az oluyor. Deliksiz bir uykuyu uzun zamandır yakalayamıyorumAyy o bende de oluyor ya uyuyamazsam diye
Ah ah bilmez miyim benim hayatimin çoğu öyle geçiyor...Merhaba kızlar iç daralması yasiyorum karnım ağrıyor daralıyor icim sıkılıyor mutsuz oluyorum bir anda değişik bir his gündüzde oluyor ama , özellikle akşam olunca daha çok oluyor. Neden oluyor anlamıyorum, böyle daralma yaşayan var mı neler yapıyorsunuz ?
Haklısınız sanırım ruh ibadet istiyorYapabiliyorsan zikir cekebilirsin yada meditasyon müzikleri var dinleyebilirsin namaz kilabilirsin ruhun biraz ice dönmeni istiyo
Melatonin takviyesini öneriyorlar ama sorunun temeli neyse onu tedavi etmek daha önemli. Stres, anksiyete vb sebeplerden miValla bu bazen yoğunlaşıyor bazen daha az oluyor. Deliksiz bir uykuyu uzun zamandır yakalayamıyorum
Bırakmakta çok iyi yapmışsınız doktor kontrolünde kullanmak çok önemli bütün hepsini. Konuyla biraz alakasız olacak ama bir şey danışmak istiyorum son günlerde ben de çok ilaç kullandım karaciğer enzimleri normal kan tahlilinde çıkıyor mu? Ona göre yaptırtmak istiyorumZaten anksiyete ve panik var bende bir ara desyrel aldım karaciğer enzimlerini yükseltince bıraktım
Panik atak bende de var biraz ilaç kullanmadim amaZaten anksiyete ve panik var bende bir ara desyrel aldım karaciğer enzimlerini yükseltince bıraktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?