iç çamaşırları hakkında??????

ezgi42

selammm...
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2009
253
1
643
Ankara
kızlar bazı sorularım vardı..iç çamaşırlarınızı kaç derecede yıkıyorsunuz?benim vajinal akıntım var.bu yüzden 70 derecede yıkıyorum lekelerin gitmesi için. bu seferde çamaşırlarım çok esniyor.tabiri caizsse ağzı bir yere yüzü bir yere gidiyor.bosbol kalıyorlar.atletlerimde öle oluyor.ben şöle vücudumu sarmalarını istiyorum ama olmuyorlar.çok kaliteli olmasalarda normal kalitede çamaşırlar alıyorum.aldığım yere sorduğum zaman 30 veya 40 derecede yıkamamı söylüyorlar ama o zamanda lekeler gitmiyor?tecrübelerinizi paylaşabilirmmisiniz?

birde beyaz olan sütyenlerim bir müddet sonra sarı gibi yada mor gibi oluyorlar.bende takıntılıy biriyim.çamaşırların bembeyaz olmasını istiyorum.olmayınca çok canım sıkılıyor.

sanırım makineden önce bi işlemden daha geçirmelisin,makineyede deterjanla beraberkosla sıvı dök,bi de ben beyazlara rendelenmiş beyaz sabun koyuyorum,1 saat kadar makineyi çalıştırıyorum,o şekil kapama tuşuna basıyorum,programı iptal etmeden,bir gün boyunca beyazlar o deterjanlı sabunlu suda makinede iyice beyazlıyor,ertesi gün açma tuşuna basıp programı kaldığı yerden başlatıyorum,bembeyaz çıkıyo çamaşırlar...bi de şu var beyazları yıkarken sakın açık tenk bile olsa renkli bişe atma,diğer beyazların rengini etkiliyo...bu yöntemle bi dene istersenkaydirigubbakcemile5

ben de sabun tozu kullanıyorum beyazlar için olandan ve makina yıkarken durulama programına geçmeden iptal tuşuna basıyorum malesef benim mak.kaldığı yerden devam eden tip değil..neyse ertesi gün direkt sıkma tuşuna basıp çamaşırları sıktırıyorum ve beyazlar için matik deterjanla tekrar yıkıyorum..bembeyaz oluyor 40 derecede bile...

canım ben bimden aldığım güldal adlı çamaşır suyunda birkaç saat bazende daha fazla bekletiyorum beyazları daha sonra makineye atıp 60 derecede yıkıyorum sonuçtan memnunum
önceden benim çamaşırlardada grileşme oluyodu şimdi daha iyi tertemiz
oluyo.çamaşırlarda esnemede olmuyo
sen de bir dene istersenyerimseniben

Benim annem de beyazları önce çamaşır suyunda bekletir, sonra onları durular, makinaya atar, deterjan ve kosla sıvı ile 60 derecede yıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…