İc camasiri yardim!!!

mor3

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2014
51
0
6
34
İstanbul
Selam arkadaslar,

Benim sorunum; goguslerim buyuk oldugu icin toparlayici sutyen kullaniyorum. Ama 1 ay sonra nisanim var ve tek omuz bi elbise begendim. Askisiz sutyen giymem mumkun diil. Tutmaz zaten. Ayni sekilde gelinliktede straplez dusunuyorum. Ve bu ic camasiri olayini nasil yapicam bilmiyorum. Kucuk gogus icin hersey mevcutta buyuk goguslu olup askisiz bisi deneyen giyen bilen varmi? Ne giyilir, ne destekler beni tek omuzlu elbise giymek istesem??

Yardimlarinizi istiyorum lutfeenn 😔

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

göğüsüne yapışan silikon südyenler var istersen ondan dene ben de askı görünmesini istemediğim için abiyenin altına bunlardan aldım :)

büstiyer giy icine canım gelinligin icine giydiriyolar zaten

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım benimde göğüslerim büyük suwenin askısız sütyenini kullanabilirsin ben ondan kullancam birde süwenin bustiyerleri var onlar çok güzel oluyor.
ben giydim çok da güzel oldu.
büstiyerleri genelde buyuk alışveriş merkezlerinde bulabilirsin

Ay cok tesekkur ederim hepinize. İcim rahatladi. Bu hafta bi bakayim tesekkur ederim 😘

Penti de var straplez olabilen. Clear serisi heralde. Ben 75 d kullaniyorum hani dusunursen aklinda bulunsun 29.99 du en son

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Penti de var straplez olabilen. Clear serisi heralde. Ben 75 d kullaniyorum hani dusunursen aklinda bulunsun 29.99 du en son

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tesekkur ederimm ☺️

genelde öyle abiyelerin,elbiselerin,gelinliklerin kendi sütyeni oluyor elbiseye bitişik.yani göğüs kısmında.
ben ablamın nişanı ve düğünü,kuzenimin düğününde aldığım elbiselerin kendi sütyenleri vardı ve ben başka sütyen kullanmamıştım.
belki sizin nişan elbisenizinde kendi sütyeni vardır?:44:

Son düzenleme:

Keske olsa :)) keske kilo almasaymisim annemi dinleyip diyeti vaktinde yapsaymisim bu kadar buyukle ugrasmazdim 😁 umarim cozumu olur elbisenin

Benim goguslerimde buyuk ama straples sutyen giyebiliyorum. Bir beden kucuk aliyorum daha SIKI tutuyo :)) mesela 85c giyorsam 80 c aliyorum :)

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…