Benim gogsum sarkik kalir bunlarlagöğüsüne yapışan silikon südyenler var istersen ondan dene ben de askı görünmesini istemediğim için abiyenin altına bunlardan aldım :)
Eki Görüntüle 1173418 Eki Görüntüle 1173420
Benim gogsum sarkik kalir bunlarla(
Liftys Göğüsleri Kaldıran Görünmez Sütyen
Eki Görüntüle 1173715 böyle bir şey varmış bunu bi araştır istersen büyük iç çamaşırcılara gidersen mutlaka sana yardımcı olurlar :)
Aaa super biseymis bu :-D harikaaa insallah ise yarar biseydir reklamlarda bazen yalan oluyo ya :)) bayildimm tesekkurler :)
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
büstiyer giy icine canım gelinligin icine giydiriyolar zaten
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yok gerekmiyo o zaman canım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selam arkadaslar,
Benim sorunum; goguslerim buyuk oldugu icin toparlayici sutyen kullaniyorum. Ama 1 ay sonra nisanim var ve tek omuz bi elbise begendim. Askisiz sutyen giymem mumkun diil. Tutmaz zaten. Ayni sekilde gelinliktede straplez dusunuyorum. Ve bu ic camasiri olayini nasil yapicam bilmiyorum. Kucuk gogus icin hersey mevcutta buyuk goguslu olup askisiz bisi deneyen giyen bilen varmi? Ne giyilir, ne destekler beni tek omuzlu elbise giymek istesem??
Yardimlarinizi istiyorum lutfeenn 😔
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
canım benimde göğüslerim büyük suwenin askısız sütyenini kullanabilirsin ben ondan kullancam birde süwenin bustiyerleri var onlar çok güzel oluyor.
ben giydim çok da güzel oldu.
büstiyerleri genelde buyuk alışveriş merkezlerinde bulabilirsin
Penti de var straplez olabilen. Clear serisi heralde. Ben 75 d kullaniyorum hani dusunursen aklinda bulunsun 29.99 du en son
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim gogsum sarkik kalir bunlarla(
Liftys Göğüsleri Kaldıran Görünmez Sütyen
Eki Görüntüle 1173715 böyle bir şey varmış bunu bi araştır istersen büyük iç çamaşırcılara gidersen mutlaka sana yardımcı olurlar :)
Aaaaa ne kadar değişik süper. Straplez birşey giyemiyorum bende göğüsler sebebiyle. Aklımda bulunsun bunlar
genelde öyle abiyelerin,elbiselerin,gelinliklerin kendi sütyeni oluyor elbiseye bitişik.yani göğüs kısmında.
ben ablamın nişanı ve düğünü,kuzenimin düğününde aldığım elbiselerin kendi sütyenleri vardı ve ben başka sütyen kullanmamıştım.
belki sizin nişan elbisenizinde kendi sütyeni vardır?:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?