iç çamaşırı satımı ?

crazy46

dilber-i rana...
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2010
801
5
merhaba arkadaşlar bugun iççamaşırı firması sahibi bir arkadaşım bana bir iş teklifinde bulundu . Bana iççamaşırı katoloğu verecek ,bende bireysel olarak kişilere satacağım avon ,oriflame satışı gibi düşünün onun iççamaşırı olanı dıyebiliriz .Katologlardaki ürünler çok güzel ve satacağım fiyat da araştırmalarım sonucu mağazalardan aynı ürünü alabilecekleri fiyattan biraz daha ucuz . Sizce bu satışı nerelerde nasıl yapabilirim? Ve sizce satışı mümkün bir iş mi ? Siz olsanız alırmıydınız bu şekilde çamaşır ?Yoksa boşuna uğraşmamı dersiniz? Fikirleriniz benim için çok önemli hanımlar :KK54:

bilindik bir markanın ürünü olsaydı ben resimden de alırdım. ama hiç bilmediğim bir marka ise elle tutup kalitesini görmeden almazdım. tabi modellerde çok önemli. yani denemeden bilemezsin:)

anladım canım saol fikrin için :) elimde anılın , bondy'nin katologları var bunlar bilindik mi ki tam bilemiyorum ama ... aslında elimde bir örnekle mi dolaşsam malın kalitesini anlatmak için ? peki nerede satabilirim ?

merhaba arkadaşlar bugun iççamaşırı firması sahibi bir arkadaşım bana bir iş teklifinde bulundu . Bana iççamaşırı katoloğu verecek ,bende bireysel olarak kişilere satacağım avon ,oriflame satışı gibi düşünün onun iççamaşırı olanı dıyebiliriz .Katologlardaki ürünler çok güzel ve satacağım fiyat da araştırmalarım sonucu mağazalardan aynı ürünü alabilecekleri fiyattan biraz daha ucuz . Sizce bu satışı nerelerde nasıl yapabilirim? Ve sizce satışı mümkün bir iş mi ? Siz olsanız alırmıydınız bu şekilde çamaşır ?Yoksa boşuna uğraşmamı dersiniz? Fikirleriniz benim için çok önemli hanımlar :KK54:

merhaba bu tip işler hem zevkli hem de çok gönül yorucu olabiliyor , insanlarla uğraşmak oldukça sabırlı olmayı gerektiriyor bu tip uğraşılarda .
'' kimi kataloğa bakarken kalitesi nasıl acaba katalogda görüldüğü gibi mi acaba ? '' tarzındaki sorularla çok karşılacaksındır emin ol .
elinde her üründen birer numunen olması avantajdır ama bunun için öncelikle sen paranı ortaya koyacaksın.
kişiler sipariş verir sorunsuz müşteri olan da vardır , orasını burasını beğenmeyip almak istemeyen de .
bedeni dar geldi, bol geldi değiştirtmek isteyen de olur bir sürü kargo muhabbeti çıkar bir yandan velhasılı zor iş , sabit yerin olmadığı için sen insanların ayağına gideceksin deyim yerindeyse kapı kapı dolaşacaksın.
bir de sen ürünü alırken parayı önce sen verecek sonra parayı ürünü sattığın kişilerden alacaksın peşin almaya kalksan sanki kişilere güvenmiyormuşsun ya da paragözmüşsün gibi algılanır, müşteri eli ağır güvenilmezse de bu sefer de paranı almak için bir sürü uğraşır durursun .
gerçekten sipariş verip arkasında duracak ciddi alıcılar bulman gerekecek .
hanımların gün ortamları , okullar , hastaneler bazı kurumlar vs vs buraları dolaşabilecek misin sipariş toplamak için?
sen dolaşmazsan kimse senin ayağına gelecek değil bu işlerde bazı tanıdıkların varsa onların da ortamlarına girmeye çalışacaksın ,hatta arkadaşlarından rica edip katalog verip onların göstermelerini talep edeceksin ki kimse kimsenin işini tam anlamıyla sahiplenmez .
kısacası çamaşır dükkanı açsan yerin sabit olur müşteri ayağına gelir bu kadar gönlün üzülmez kanaatimce. kolaylıklar dilerim.:KK34:

Son düzenleme:
farmasi 'cim cok güzel açıklamışsın tatlım saol ... arkadaşlarımın işyerlerine gidip oradaki bayanlara satayım diyorum ama ? nasıl olur ki bilemiyorum günler de olabilir ama çevremde bildiğim bir altın kabul günü yok aklımda bu işte ilerlemek var aslında iççamaşırı üretimine geçmek falan .Bunları yapabilmek içinse sermayeye ihtiyacım var sermaye için de böyle küçük küçük başlayayım diyorum .Açıkladıklarından pek kazandıracak bir iş gibi görünmedi bana .Bir deneyim bakayım ne olacak diye heves ediyorum ,bir yok bu iş yaş unut kızım diyorum :KK43:

X