İç basur ve anal fissür

eylultamer

Nirvana
Kayıtlı Üye
31 Mart 2008
916
14
merhaba arkadaşlar , bendede büyük abdest sonrası kan gelmesi şikayeti ile doktora gitmiştim kolonoskopi vs yapıldı neyse , tanı anal fissür ve iç basur dedi doktor .
fitiller , krem ve daflon hap kullandım halada kullanmaya devam ediyorum ama tam olarak bitmedi hala kanama (

öyle çok ağrım ve acım yok şükür , ama kanamayı peçetede gördükçe moralim bozuluyor çokça ..

sizlerdede bu ikisi olupta , bitkisel veya başka uygulamalarla çare bulan varmı arkadaşlar yaa (
ben bi yerde okumuştum , ilaçlarım bitsin onuda bi denicem bakalım , bu kantaron yağı fissüre iyi geliyormuş sanırım .. sizlerinde bildikleri varsa paylaşırsanız çok sevinirim ..
hepimize acil şifalar diliyorum .....

fissür için günde 4 yada 5 kez ılık oturma banyosu yap muhakkak. hafif sıcak olsun yanmıycak şekilde. 10 15 dk otur. çok iyi geliyor. eğer izmirdeysen sana doktor önerebilirim. 2 sün önce amekiyat oldum ve sonuçtan çok memnunum. doktorum fissür için bi karışım vermişti o çok iyi geldi. başka ilaçlar fayda etmemişti.

nihayet bi cvp veren olmuş :)))
çok tşk ederimm , hayır istanbuldayım cnm ya ...
şu oturma banyosunu mutlaka yapıcam bende ...

karışımıda merak ettim şimdii ?
ameliyattan memnun kalman ne güzel , geçmiş olsun sana da , inş benimkide geçer ...

teşekkür ederim. oturma banyosu yaparken tam oturma bence çömelerek yap sadece anal bölge temas etsin suyla çünkü diğer bölgeler enfeksiyon kapabilir. özelikle tuvalete çıktıktan sonra yaparsan rahatlatır. eğer kronikleşmişse ameliyat gerekebililr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…