callanetics egzersizleri yap bütün sorunların ortadan kalksın
Sarkma canım sarkma onlar bı ara kılo aldıgımda bendede olmustu sımdı bacaklarım tas tas cok sıkı spor ve dıyet yapman lazım kolayı bırak
vay be.bende bacaklarımın üst kısmını yukarı çekince bakıyorum ne selülit ne bişe harika görünüyor demek ameliyatıda oluyormuş.acaba pahalı mı belki 10 yıl sonra lazım olur. bende de bu kadar değil çok şükür ama var ne yazık kikızlar bu kadar belırıgın degıl bıraz buna benzıyo galıba Uyluk Germe
aynen bende oyle yapıyorum bazen gerıyorum bacagımı super oluyo boyle bırseylerle tutturasım bıle gelıyo yanıvay be.bende bacaklarımın üst kısmını yukarı çekince bakıyorum ne selülit ne bişe harika görünüyor demek ameliyatıda oluyormuş.acaba pahalı mı belki 10 yıl sonra lazım olur. bende de bu kadar değil çok şükür ama var ne yazık ki
aynen bende oyle yapıyorum bazen gerıyorum bacagımı super oluyo boyle bırseylerle tutturasım bıle gelıyo yanıbence cok da ucuz degıldır yanı:26:kı zaten su an oyle hemen amelıyat ıstemem ama en azından sporla o goruntuyu hafıfletmeyı cook ısterım
ben kaldırıyorum sonra eşime diyom bak nasılda güzel oldu :) gülüyo bana ama baya fark ediyor yukarı çekmek.yer çekimi düşük olsa yaşlanmamızda geçikecek ama hızla gidiyor vucut.
çok kısı spor gerek ama ve süreklilik lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?