İç bacağı çalıştıran egzersizler

Maritsa

Bazen sktri cekmek lazim
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2011
4.185
25
[video=youtube;WFCgfZTQF3w]http://www.youtube.com/watch?v=WFCgfZTQF3w[/video]

alıntıdır.

Evet kızlar sizinde bildiğiniz iç bacak hareketleri varsa ,lütfen resimli ya da videolu paylaşın

Kalp kalbe karşı derler ya,bugün jili topiğinde kızlara sordum iç bacaklarımı sıkılaştırmak istiyorum var mı bildiğiniz video veya hareketler diye:)
Çok sağol canım.İnşallah çok işime yarayacak bu video:)

hareketleri yaptıran kız çok tatlıymış :)
bu hareketleri callaneticsin sonuna ekledim ben de
çünkü artık dar pantolondan bile belki oluyor bacağımdaki engebeli arazi (

Buşracığım inş hepimizin işine yarar kurtuluruz iç bacaktaki fazlalıklardan .Yürüyünce benim üst bacaklar birbirine sürtünüyor aaay çok kötü .
Senin eklediğin videoki egzersiz, jillianda yaptığımız dambıllı harekete çok benziyor dimi

komidincim sorma canım hepimizin ortak sorunu zamanla incelecek buna inanıyorum .

Son düzenleme:
ben de bu harekete başladım arkadaşlar:))))))))))) su bacakla dıger bacagı kaldırma kısmı zor gıbı geldı bana bugun bacaklarım agrıyor( bır de nette oturu gıbı yapılan bı hareket var onu da yapıyorum..

Benim başlangıç ölçüm 53 tü şimdi gene ölçtüm aynı napsam incelmiyor

hızlı basen eritecek hareketler arıyorum mari winsor dısında bende jillianı bıraktım karnımdan ve basenden erimek istiyordum göbeğim aynı basenlerim kendi cabamla ve callaneticsle eridi

hızlı basen eritecek hareketler arıyorum mari winsor dısında bende jillianı bıraktım karnımdan ve basenden erimek istiyordum göbeğim aynı basenlerim kendi cabamla ve callaneticsle eridi

benimde derdim basemlerim nasil erittin anacimm yaa napsam ordalar

tamamen yok olmadılar tabiikide hala duruyorlar :S ama mari winsor adında bir kadının videosu var o iyi geldi ondan öncede basen hareketleri yapıyordum

Kızlar paylaştığınız egzersizler çok iyi bende iki video buldum iç bacak çalıştırmak için
[video=youtube_share;UNS-8cMZ9_g]http://youtu.be/UNS-8cMZ9_g[/video]

Paylaşım için sağol canım .Senin bacağın ne durumda ? Benim 53 cm her gece yatmadan önce yapıyorum ama halen incelmedi .

Selam kızlar :)

benim de iç bacak sorunum var tek iç bacak olsa iyi benim üst bacak 55 cm vardır alt bacak da 35 cm incelmiyorlar çok yürüyüş yapıyorum filan ama tık yok plates tarzı şeyler iyi gelecek herhalde. buna inanıyorum ve yarın başlıyorum burcu ile platese

bu arada kilom 55

Bu egzersize uzun bir ara vermiştim 3 gün önce tekrardan başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…