İç bacağı çalıştıran egzersizler

Maritsa

Bazen sktri cekmek lazim
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2011
4.185
25
[video=youtube;WFCgfZTQF3w]http://www.youtube.com/watch?v=WFCgfZTQF3w[/video]

alıntıdır.

Evet kızlar sizinde bildiğiniz iç bacak hareketleri varsa ,lütfen resimli ya da videolu paylaşın :KK56:

Kalp kalbe karşı derler ya,bugün jili topiğinde kızlara sordum iç bacaklarımı sıkılaştırmak istiyorum var mı bildiğiniz video veya hareketler diye:)
Çok sağol canım.İnşallah çok işime yarayacak bu video:)

hareketleri yaptıran kız çok tatlıymış :)
bu hareketleri callaneticsin sonuna ekledim ben de
çünkü artık dar pantolondan bile belki oluyor bacağımdaki engebeli arazi :KK43:(

Buşracığım inş hepimizin işine yarar kurtuluruz iç bacaktaki fazlalıklardan .Yürüyünce benim üst bacaklar birbirine sürtünüyor :KK50: aaay çok kötü .
Senin eklediğin videoki egzersiz, jillianda yaptığımız dambıllı harekete çok benziyor dimi :KK56:

komidincim sorma canım hepimizin ortak sorunu :KK55: zamanla incelecek buna inanıyorum .

Son düzenleme:
ben de bu harekete başladım arkadaşlar:))))))))))) su bacakla dıger bacagı kaldırma kısmı zor gıbı geldı bana bugun bacaklarım agrıyor:KK43:( bır de nette oturu gıbı yapılan bı hareket var onu da yapıyorum..

Benim başlangıç ölçüm 53 tü :KK50: şimdi gene ölçtüm aynı :KK50: napsam incelmiyor :KK43:

hızlı basen eritecek hareketler arıyorum mari winsor dısında bende jillianı bıraktım karnımdan ve basenden erimek istiyordum göbeğim aynı basenlerim kendi cabamla ve callaneticsle eridi :KK51:

hızlı basen eritecek hareketler arıyorum mari winsor dısında bende jillianı bıraktım karnımdan ve basenden erimek istiyordum göbeğim aynı basenlerim kendi cabamla ve callaneticsle eridi :KK51:

benimde derdim basemlerim nasil erittin anacimm yaa napsam ordalar:KK50:

tamamen yok olmadılar tabiikide hala duruyorlar :S ama mari winsor adında bir kadının videosu var o iyi geldi ondan öncede basen hareketleri yapıyordum

Kızlar paylaştığınız egzersizler çok iyi bende iki video buldum iç bacak çalıştırmak için
[video=youtube_share;UNS-8cMZ9_g]http://youtu.be/UNS-8cMZ9_g[/video]

Paylaşım için sağol canım .Senin bacağın ne durumda ? Benim 53 cm :KK43: her gece yatmadan önce yapıyorum ama halen incelmedi .

Selam kızlar :)

benim de iç bacak sorunum var tek iç bacak olsa iyi :KK70: benim üst bacak 55 cm vardır alt bacak da 35 cm incelmiyorlar çok yürüyüş yapıyorum filan ama tık yok :KK43: plates tarzı şeyler iyi gelecek herhalde. buna inanıyorum ve yarın başlıyorum burcu ile platese

bu arada kilom 55

Bu egzersize uzun bir ara vermiştim :KK50: 3 gün önce tekrardan başladım :KK56:

X