gerçekten ibs tanısı konduysa bu hastalıktan iyileştiğim için etrafıma da faydalı olmaya çalışıyorum size de faydam dokunabilir tekrar yazıyorum eğer ibs ise doktorlar aksini söylese de bu hastalığın tedavisi vardır canlı örneği benimçok teşekkür ederim cevabın için.o kadar çaresizim ki telkin dahil ne olursa yapmaya hazırım.Doktorlardan ümidi kestiğim için her akşam bilgisayar başında bunu araştırıyorum.Ama kafam çok karıştı.Ben de kabızlık da var.ama esas sıkıntım gaz.Mesela Lifli,kepekli gıdalar kabızlığa iyi gelir deniyor ama gaz yapıyormuş.pırasa,ıspanak,mercimek,lahana,bezelye gaz yapar deniyor.karbonhidratlar için de gaz yapar deniyor.ne yiyeceğimi şaşırdım.Bireysel farkındalıktaki diyeti ilk yapmaya karar verdiğim sabah kalktım kahvaltıda ne yiyeceğimi bulamadım.peynir yok,yumurta yok,içinde şeker olan hiçbirşey yenmeyecek dediği için pekmez,balı da eledim.geriye bir tek zeytin kaldı.Kahvaltıda ne yemeliyim mesela.ve orda bahsedilen zeytini bulamadım ben.yoga akademi sayfasında yoga videoları da bulamadım acaba kaldırılmış mı yoksa ben mi bulamadım bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?