İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı?

birsen89

Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2013
26
0
34
Öncelikle umarım doğru yere yazıyorumdur kızlar.
Aşağıdaki yazıda da bahsi geçen İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı'na daha önce katılanınız oldu mu? Ben de internette aşağıdaki yazıyı görünce merak ettim çeşitli markalardan numune almak ve ilginç bir gün için güzel olur gibime geldi sizinle de paylaşmak istedim. Katılanlar deneyimlerini paylaşırsa çok güzel olur...

"Özenli Annelerin Tercihi Goo.N, İBS Anne Bebek Çocuk Fuarında Ailelerle Buluşacak

Japon bilim insanları tarafından bebeğinizin hassas cildi için ileri teknoloji ile geliştirilen “Anne eli kadar özenli” bebek bezi markası Goo.N, 13-15 Aralık tarihlerinde İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı’nda anneler ve bebekleri ile bir araya gelecek.

Goo.N bebek bezleri Japonya'da "Annelerin Tercihi Ödülü’’ nün de sahibi.
Üstün emicilik, yumuşaklık, esneklik ve nefes alma özellikleri ile Goo.N bebek bezleri, yüksek kalite arayan özenli annelerin vazgeçilmezi olmaya aday.

Goo.N ürünlerine, Türkiye’yi üstün kaliteli hijyen ve bakım ürünleri ile buluşturmayı hedefleyen Talia Grop’un websitesi talia-tr.com üzerinden ulaşabilirsiniz."

bende daha önce katılmadım ama haftaya gidicez güzel bir etkinliğe benziyor

Goo.N faceden yarışma da yapıyormuş, fuara bedava bilet veriyorlar. Benim gibi fuar meraklılarının bilgilerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…