• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İbrahim Tatlıses'ten Tatil Pozu: Sanırsın Miami Değil Urfa

Huy Meselesi

🌜🌚🌛
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
61.512
62.458
898
Miami'de ev kiralayıp tatil yapan İbrahim Tatlıses, mangal başındaki fotoğrafını "Sanırsın Miami değil Urfa" notuyla paylaştı.
2 saat önce
ibrahim-tatlises-ten-tatil-pozu-sanirsin-miami-7890355_x_7467_o.jpg

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses Miami'de tatil yapıyor. Sık sık gittiği Miami'de genelde Sibel Can'ın evinde kalan Tatlıses, bu sefer ev kiralamış.

"SANIRSIN URFA DEVTEŞTİN'DE PİKNİK ALANI"

Kiraladığı evin bahçesinde mangal yapmayı ihmal etmeyen sanatçı, Instagramsayfasından fotoğrafını şu notla paylaştı:

"Burası Amerika MİAMİ'deki kiraladığımız evin bahçesi, sanırsın Urfadevteştin'de bir piknik alanı. İşte sana Urfaspor renkleri; Sarı-Yeşil, sizler bana bu renkler yüzünden çok yerler kapattırdınız. Yok efendim bilmem ne, bilmem ne. Halbuki ben bu renkleri çok severim. Sarı-Yeşil olsun, on lira fazla olsun."

İşte Tatlıses'in o karesi;

ibrahim-tatlises-ten-tatil-pozu-sanirsin-miami-7890355_1415_m.jpg

sondakika

Türklüğümüzü belli etcez illa her yerde:KK53:
Geçen belgeselin birinde volkanik ateşler çikiyordu kayalarin arasından, benim aklıma direk orada mangal sucuk yapmak geldi. Megersem ateşten çıkan gazlar zehirliymiş:KK45:
Şu adam bile miamide tatil yapıyor bu arada benim moral sıffır sıffır sıffır... Paranın gozu kor olsun.

Back
X