İbrahim Saraçoğlu'nun Sır Gibi Sakladığı Boy Uzatma Bitkisi

_lara

eşimi çok seviyorum!
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2010
229
1
Arkadaslar yaaa i.s 250 liraya boy uzatma çayı satıyo ama maddi yetersizliklerimzden dolayı alamıyoruz. Bir video göstericem burada kapalı bir şekilde söylüyo sanırım 29. dakikadan sonra boy uztamaya geliyolar hemen ileriye basarsanız açılıyo ..lütfen yardım edin o çayında kullandığı bitki ne olabilir ? Anadolumuzda yetişen ayrıca hindistan iran gibi ülkelerde de olan ama en iyi anadolu topraklarında yetişen bir bitki diyo ne bu izleyelim bir fikriniz varsa lütfen söyleyebilir misiniz?

http://video.google.com/videoplay?docid=-4594178853201388200#

Son düzenleme:
bu adama güvenmiyorum nedense ama uzamax diye ürünü incelemiştim bolca tahıl içeriyor ve gayet yararlı bitkiler vardı,fiyatı sanırım 20 lira civarında..bence onca para vermen mantıksız,ayrıca sana söyleyimki boy uzatmada keçiboynuzu tahılı oranı yüksek miktarda kullanılıyor ve bu tür ürünlerin yanında da keçiboynuzu pekmezi kullanılması öneriliyor .
bir tanıdığım ömer coşkunun boymax ını almıştı üzerinde %70 keçi boynuzu içerdiği yazıyor bence bu bitki boyu tetikliyor olabilir diyecem ama bildiğin gibi boy omurgayla alakalıdır .kanmamak lazım iyice araştırarak kullanın bu tür ürünleri derim.

bnm arkadaşım kullandı hiç bi işe yaramadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…