Ibrahim saracoglunun gogus sıkılaştırıcı kürÜne basliyorumm

DilaraCtn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2015
10
5
86
arkadaslar merhaba 23 yasindayim goguslerim buyuk ve sarkik .. 7 ay sonrada dugunum var ve goguslerime kafayi takmis biri olarak internette arastirken gordugum bi kure baslicam yarin.. Ibrahim saracoglunun kurlerini cok seviyorum ve ise yarayacagini dusunuyorum 2 ayda sonuc alabilecegimiz yaziyo kur de soyle;
1 tatli kasigi uzum cekirdegi yagi
2 tatli kasigi incir cekirdegi yagi
Bunlari karistirip sabah aksam surmemiz gerekiyormus daha dik ve dolgun gogusler icin.... Gelismeleri paylasicammm

Merhaba canım konuyu açman iyi olmuş. Bende 22 yaşındayım evliyim ama benim göğüslerim İlk çıktığında acayip derecede sarkıyodu. Normali ilk çıktığı için dik durması gerekir ama değildi. Şimdi dahada sarkık bide sol göğsüm sağa göre daha dik duruyor fakat orantısız. Öyle olunca bende aynada baktıkça moralim bozuluyor. Bende başlıycam bu küre inşaallah işe yarar.

Canimm ben baslayali 1 hafta oldu kesinlikle toparlanma varrr.. Bir haftada bile gogsumun skilasip toparlandgini hissediyorumm 2 ay sonunda dusunemiyorumm ara vermeden devam ett sonuc alacagina eminim

Canimm ben baslayali 1 hafta oldu kesinlikle toparlanma varrr.. Bir haftada bile gogsumun skilasip toparlandgini hissediyorumm 2 ay sonunda dusunemiyorumm ara vermeden devam ett sonuc alacagina eminim
Teşekkür ederim canım yorumun için. Hafta hafta gelişmeleri yazarsan sevinirim. Sonuç alır almaz mutlaka bende yazarım. Bide canım yağların markası da önemli özelden yazar mısın?

Bu kürü bende internette duydum.Ama yapmadım.Saraçoğlu burada asıl iş görenin incir çekirdeği yağı olduğunu söylüyor.Ama bu yağlar dikleştireyim derken umarım iyice büyütmez.Aynı dert bende de var.Yıllardır vücuduma göre hem büyük hem sarkık.Pek çok şey denedim ama pek bir sonuç alamadım.Artık ameliyatı bile düşünür oldum.Aslında çok abartılı değil belki ama benim vücuduma göre büyük olduğu için sırt ve omuz ağrısı oluyor.Çamaşırımın askıları omuzlarımı kesiyor.Boynuna asılmış iki yük yani.Göğüslerim belli olacak diye her şeyi de giyemiyorum.Aslında ameliyattan çok da korkuyorum ama yıllardırda bıktım uğraşmaktan.Bu yağları deneyince lütfen bizi bilgilendirin.Ancak mutlaka yağlar orjinal olmalı.İbrahim saraçoğlunun kendi online satış sitesi var.Ordan almanızı öneririm.

Canım son durum nedir? Yağların bazı eczanelerde satışı olduğu için gidip sordum ve bütçemi çok aşan bir fiyat verdiler ve organik olduğunu özellikle söylediler. Hatta eczacı bayan yağı gösterdi ve gerçekten zeytinyağından daha koyu bir görünüme sahipti. Fakat dediğim gibi bütçemi aştığı için alamadım ama sence aktardakilerde iş görür mü? Ne dersin?

Son durum nedir işe yaradı mı?

gerçekten işe yaradı mı ?? Heyecan yaptım.

bende kullaniyorum ama bir degisim gormesim nedense ama hala devam esiyorum. Aylarca kullanmak gerek demisto ibrahim saracoglu insallah skilasir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…