Merhaba canım konuyu açman iyi olmuş. Bende 22 yaşındayım evliyim ama benim göğüslerim İlk çıktığında acayip derecede sarkıyodu. Normali ilk çıktığı için dik durması gerekir ama değildi. Şimdi dahada sarkık bide sol göğsüm sağa göre daha dik duruyor fakat orantısız. Öyle olunca bende aynada baktıkça moralim bozuluyor. Bende başlıycam bu küre inşaallah işe yarar.arkadaslar merhaba 23 yasindayim goguslerim buyuk ve sarkik .. 7 ay sonrada dugunum var ve goguslerime kafayi takmis biri olarak internette arastirken gordugum bi kure baslicam yarin.. Ibrahim saracoglunun kurlerini cok seviyorum ve ise yarayacagini dusunuyorum 2 ayda sonuc alabilecegimiz yaziyo kur de soyle;
1 tatli kasigi uzum cekirdegi yagi
2 tatli kasigi incir cekirdegi yagi
Bunlari karistirip sabah aksam surmemiz gerekiyormus daha dik ve dolgun gogusler icin.... Gelismeleri paylasicammm
Canimm ben baslayali 1 hafta oldu kesinlikle toparlanma varrr.. Bir haftada bile gogsumun skilasip toparlandgini hissediyorummMerhaba canım konuyu açman iyi olmuş. Bende 22 yaşındayım evliyim ama benim göğüslerim İlk çıktığında acayip derecede sarkıyodu. Normali ilk çıktığı için dik durması gerekir ama değildi. Şimdi dahada sarkık bide sol göğsüm sağa göre daha dik duruyor fakat orantısız. Öyle olunca bende aynada baktıkça moralim bozuluyor. Bende başlıycam bu küre inşaallah işe yarar.
Teşekkür ederim canım yorumun için. Hafta hafta gelişmeleri yazarsan sevinirim. Sonuç alır almaz mutlaka bende yazarım. Bide canım yağların markası da önemli özelden yazar mısın?Canimm ben baslayali 1 hafta oldu kesinlikle toparlanma varrr.. Bir haftada bile gogsumun skilasip toparlandgini hissediyorumm2 ay sonunda dusunemiyorumm ara vermeden devam ett sonuc alacagina eminim
Canım son durum nedir? Yağların bazı eczanelerde satışı olduğu için gidip sordum ve bütçemi çok aşan bir fiyat verdiler ve organik olduğunu özellikle söylediler. Hatta eczacı bayan yağı gösterdi ve gerçekten zeytinyağından daha koyu bir görünüme sahipti. Fakat dediğim gibi bütçemi aştığı için alamadım ama sence aktardakilerde iş görür mü? Ne dersin?arkadaslar merhaba 23 yasindayim goguslerim buyuk ve sarkik .. 7 ay sonrada dugunum var ve goguslerime kafayi takmis biri olarak internette arastirken gordugum bi kure baslicam yarin.. Ibrahim saracoglunun kurlerini cok seviyorum ve ise yarayacagini dusunuyorum 2 ayda sonuc alabilecegimiz yaziyo kur de soyle;
Bunlari karistirip sabah aksam surmemiz gerekiyormus daha dik ve dolgun gogusler icin.... Gelismeleri paylasicammm
arkadaslar merhaba 23 yasindayim goguslerim buyuk ve sarkik .. 7 ay sonrada dugunum var ve goguslerime kafayi takmis biri olarak internette arastirken gordugum bi kure baslicam yarin.. Ibrahim saracoglunun kurlerini cok seviyorum ve ise yarayacagini dusunuyorum 2 ayda sonuc alabilecegimiz yaziyo kur de soyle;
Canimm ben baslayali 1 hafta oldu kesinlikle toparlanma varrr.. Bir haftada bile gogsumun skilasip toparlandgini hissediyorumm2 ay sonunda dusunemiyorumm ara vermeden devam ett sonuc alacagina eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?