selin_as mutluyum :) Kayıtlı Üye 19 Haziran 2008 5.777 9 2 Aralık 2010 Konu Sahibi selin_as #1 arkadaşlar merhaba, ibrahim saraçoğlunun tiroid kürünü satın alıp kullananız var mı?dün sipariş ettim kullananların yorumunu beklıyorum. geçmiş olsun.
arkadaşlar merhaba, ibrahim saraçoğlunun tiroid kürünü satın alıp kullananız var mı?dün sipariş ettim kullananların yorumunu beklıyorum. geçmiş olsun.
selin_as mutluyum :) Kayıtlı Üye 19 Haziran 2008 5.777 9 4 Şubat 2011 Konu Sahibi selin_as #2 kullanan yok galıba:26: biz bitirdk pazartesi ibrahim hocayla telde görüşücez allah herkeze şifa versin
kullanan yok galıba:26: biz bitirdk pazartesi ibrahim hocayla telde görüşücez allah herkeze şifa versin
pln397 Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Ocak 2011 1.655 8 6 Şubat 2011 Konu Sahibi selin_as #3 selin_as .!.: kullanan yok galıba:26: biz bitirdk pazartesi ibrahim hocayla telde görüşücez allah herkeze şifa versin Genişletmek için tıkla... Canım bu kür ne tür bir troid kürü?Ben hashimato hastasıyım.Tedavisi yok da.Sonuç aldın mı peki?
selin_as .!.: kullanan yok galıba:26: biz bitirdk pazartesi ibrahim hocayla telde görüşücez allah herkeze şifa versin Genişletmek için tıkla... Canım bu kür ne tür bir troid kürü?Ben hashimato hastasıyım.Tedavisi yok da.Sonuç aldın mı peki?
L luka Guru Kayıtlı Üye 8 Ocak 2008 27 1 45 4 Şubat 2012 Konu Sahibi selin_as #4 selin_as .!.: kullanan yok galıba:26: biz bitirdk pazartesi ibrahim hocayla telde görüşücez allah herkeze şifa versin Genişletmek için tıkla... Selin merhaba ben de hipotiroidi hastasıyım.Bu kürü uygulamayı düşünüyorum.Sen bir sonuç aldıysan lütfen bizimle paylaş..sana da geçmiş olsun:)
selin_as .!.: kullanan yok galıba:26: biz bitirdk pazartesi ibrahim hocayla telde görüşücez allah herkeze şifa versin Genişletmek için tıkla... Selin merhaba ben de hipotiroidi hastasıyım.Bu kürü uygulamayı düşünüyorum.Sen bir sonuç aldıysan lütfen bizimle paylaş..sana da geçmiş olsun:)