ibrahim saraçoğlu incir havuç Kürünü deneyip gebe kalan var mı

Merhaba. ibrahim saraçoğlu incir havuç kürünü deneyip gebe kalan oldu mu
Benim yumurta sayımda düşüklük vardı. Doktorum kaliteli tek yumurtanın hamileliğe yeteceğini söyledi. Kuru incir yumurta kalitesinde çok önemli dedi. Sonrasında gördüm saraçoğlunun kürünü. Tam olarak kürü uyguladım denemez. Hergün aklıma geldikçe yedim kuru inciri. 2. Ay da hamile kaldım. Ben etkisi olduğunu düşünüyorum

Benim yumurta sayımda düşüklük vardı. Doktorum kaliteli tek yumurtanın hamileliğe yeteceğini söyledi. Kuru incir yumurta kalitesinde çok önemli dedi. Sonrasında gördüm saraçoğlunun kürünü. Tam olarak kürü uyguladım denemez. Hergün aklıma geldikçe yedim kuru inciri. 2. Ay da hamile kaldım. Ben etkisi olduğunu düşünüyorum
Peki tarif eder misiniz nasıl yaptınız. Şuan adetimin üçüncü günü femaraya başladım.bu ay çatlatma işlemi yapılacak bunuda denemeyi düşünüyorum aslında

Merhaba hayırlı uğurlu olsun , ben de kür yapmaya korkuyorum her gün kuru incir yesem fayda eder mi acaba , hormonlarım normal ..

Merhaba kaç yumurtanız vardı sizin ? Benimde amh çok duusk ve bu ay sadece tek 1 yumurtam var 2 sene oldu gebe kalamadım artık şaştım kaldım ne yapacağımı bilemiyorum

2 yumurtam vardı. Ama kadın doğum doktorum hep 1 tane olsun sağlıklı olsun dediği için çok inanmıştım
Yaa maşallah ek biseyler yaptınız mı acaba ? Sanırım amh sizinde çok düşüktü değil mi ?

Benimde geçen ay 2 taneydi yumurtam kist oldular operasyonla içleri boşaltıldı. Bu ay tek 1 tane. Ben 2 sene oldu hamile kalamadım doğal yolla o yüzden artık rezervde tükenmek üzere diye tüp bebeğe gittim mart ve nisan ayında 4 taneydi ama artık teke düştüm bi türlü başlayamadık hep bi aksilik çıktı bu ay başlanılacak eğer herşey yolunda giderse bu ayda şansıma tek yumurta var. Inciri normal kuru incir olarak mi tükettiniz sadece incir mi ? Bende neler neler denedim ama henüz bi fayda göremedim yapmadigim tek bi rahim filmi çektirmek kaldı

Yaa maşallah ek biseyler yaptınız mı acaba ? Sanırım amh sizinde çok düşüktü değil mi ?

Benimde geçen ay 2 taneydi yumurtam kist oldular operasyonla içleri boşaltıldı. Bu ay tek 1 tane. Ben 2 sene oldu hamile kalamadım doğal yolla o yüzden artık rezervde tükenmek üzere diye tüp bebeğe gittim mart ve nisan ayında 4 taneydi ama artık teke düştüm bi türlü başlayamadık hep bi aksilik çıktı bu ay başlanılacak eğer herşey yolunda giderse bu ayda şansıma tek yumurta var. Inciri normal kuru incir olarak mi tükettiniz sadece incir mi ? Bende neler neler denedim ama henüz bi fayda göremedim yapmadigim tek bi rahim filmi çektirmek kaldı
Merhaba ben de aynı durumdayım amhınız kaç acaba

Merhaba. ibrahim saraçoğlu incir havuç kürünü deneyip gebe kalan oldu mu aranızda
Merhaba ben bilgilendirme amaçlı yazmak istedim, bilinçsizce incir kürü kullandım ve prolaktin hormonum tavan yapti bir süre ilaçla düşürmeye çalıştık lütfen aynı hatayi sizde yapmayin

Merhaba benim 2 yumurtam var biri 8 mm biri 7 mm bugün doktor klomenle pek bi gelişme olmamış diyip iğne verdi. Çarşambaya kadar büyümesini istiyorum incir büyütür mu acaba bilginiz var mı günde kaç adet incir yemiştiniz hamile kaldığınızda ? Birde ksc ayda gebe kalmıştınız acaba?

Femara kullanıp incir kürü yaptım. 11.günü iki yumurtam oluştu. 13-14 mm boyunda 13.günde biri büyümeden erken çatlamış.diğeri de 17 de kalitesiz kaldı. Ne yapıyorsanız birini yapın. Aynı anda farklı denemeler yapmayın.

Merhaba benim 2 yumurtam var biri 8 mm biri 7 mm bugün doktor klomenle pek bi gelişme olmamış diyip iğne verdi. Çarşambaya kadar büyümesini istiyorum incir büyütür mu acaba bilginiz var mı günde kaç adet incir yemiştiniz hamile kaldığınızda ? Birde ksc ayda gebe kalmıştınız acaba?
Yanlış birşey söylemek istemem incir büyütür mü bilmiyorum. Benim bildiğim incir yumurta kalitesi için öneriyorlar. İnanın hiç sayıp da yemedim gün içinde kahvaltıda yedim kahvenin yanına koydum yedim aklıma geldikçe yedim. Sanırım 2. Ay a denk gelmişti hamileliğim

X