Merhaba arkadaşlar;
Bundan 5 yıl önce burun ameliyatı olmaya karar verdim.Aslında kötü değil ama yüzüme göre uzun bir buruna sahiptim ve bu beni oldukça rahatsız ediyordu.Parayı toparlayıp hemen ameliyat olmak istiyordum o arada doktor araştırmaya başladım derken bir televizyon programında İBRAHIM AŞKAR'A rastladım.Sanki TV'ye çıkan doktorlar daha tecrübeliymiş daha iyiymiş hissine kapılarak randevu Alıp kontrole gittim.çok heyecanlıydım gerçekten çok umutluydum.ve ameliyat için gün aldım..
Sabah erkenden gittik ameliyatı oldum ardından Alçıydı dikişti derken 10 gün zaman geçti.burnum açıldıktan sonra Şiş olduğunu düşünerek umutsuzluğa kapılmadım ama beğenmemiştim.6 ay geçti ama eski burnum daha iyiydi diyebilirim.çok üzüldüm çünkü bir Sürü eziyet çekiyor insan hem maddi hem manevi..
Aradan 2 yıl geçti burnum kötüydü görüntü olarak 2. Bir ameliyat olabilmek için 6 ile 2 yıl süre geçmiş olması lazım bu Süreyi doldurduğum için tekrar gittim İBRAHIM beye neden böyle oldu dedim çöküntüler,düşmeler tekrar bir ameliyat gerektiğini söyledi en büyük Hatayı orda Yaptım kabul ettim ve gün aldım benim sorunum burun ucundaydı bunu kaldıracağını söyledi 2.ameliyatı oldum alçım alındıktan sonra çok beğenmiştim aradan 4-5 ay gibi bir zaman geçti ve burun ucum tekrardan düştü bu sefer Yanlarında daralttığı için olduğundan daha uzun bir burun olmuştu ve burun üzerimde bir iz oldu burun düştükten sonra gerçekten hüsrandı birdaha gitmedim o doktora kesinlikle..bir tanıdık yaptırmış burnunu çok beğenmiştim çokta uygun bir fiyat 1 yıl OLMASINA rağmen kadının burnu hala kalkık ve güzeldi.Bakırköy Yaşar hastanesi ORHAN SANISOĞLU gidip görüştüm ve ona ameliyat oldum 3.ameliyatımı ama gerçekten burun ameliyatı olmak isteyenlere şiddetle bu doktoru tavsiye ederim çok tecrübeli Herşeyden önemlisi Paragöz değil çok ilgili hastalarıyla Allah ondan Razı olsun.. Sizinle paylaşmak istedim