Bebek Beslenmesi iberogast gaz ilacı hakkında yardım istiyorum

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

sewingteacher

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2012
29
0
16
İzmir
42 haftalık prematüre ikizlerim var. malum hepimizin başında olan kolik(gaz) sancılarımız da var .doktorumuz ilk önce zinco verdi. pek işe yaramadı. sonra İBEROGAST isimli bir ilaç verdi. ilaçta % 31 alkol varmış ben çocuklarıma verip vermemekte kararsız kaldım. Gazdan ağlamaya başlayınca vazgeçiyorum .bişey olmaz vereyim diyorum. sakinleşince de alkol olduğu için vermek istemiyorum. doktor yazdığında içinde alkol olduğunu bilseydim değiştirirdim.sizce ne yapayım?

Size kim alkol icerdiğini soyledi? İçeriği birkisel, biraz havali yazmislar ama melisa vb bitki özleri içeriyor ve ilaç sını fında bile değil. O kadar alkol rakıda falan vardır, siz rahat olun.

kutunun kenarında yazıyor etanol ve su içerdiği alkol oranının %31 olduğu . bitkisel hiçbir tanım yok. bitkisel olan zinko pek işe yaramadı. off ne yapacağımı bilmiyorum

kutunun kenarında yazıyor etanol ve su içerdiği alkol oranının %31 olduğu . bitkisel hiçbir tanım yok. bitkisel olan zinko pek işe yaramadı. off ne yapacağımı bilmiyorum

canım biz sorunumuzu sab simpleks damla ile çözdük.sadece simetikon içeriyor , yani doğal ve yan etkisi yok.çok faydasını gördüm ben.yurtdışından bebeğin olunca hemen bunu yazıyorlar.birde biogaia bağırsak flora destekleyicide iyi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…