• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İadeyi ziyaret??

revindell

SatanistKesenPsikopatCat
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
2.428
20
358
Kızlar slm, 2ay önce sözlendim ve bu cumartesi günü sözlümün ailesini ziyarete gidicez hemde nişan konusu konuşulacak.. kızımız edirneli oğlumuz makedonya göçmeni yani arnavut.. sositososito

Benim sözümde karşılıklı olarak bohça felan yapılmadı, sadece yüzükleri taktık o kadar.. yani erkek tarafından ne bir takı ne de yüzük dışında bir hediye gelmedi bize..

Şimdi ziyarete giderken biz bişey götürmelimiyiz? yani karışık bir çikolata/tatlı ve çiçek yaptıralım diyoruz giderken ama yanında bir ev hediyesi götürmek uygun olurmu sizce? ..:uhm:

canım bence de çiçek ve çikolata.Ya da biz 4 kilo kadar fıstıklı sarma götürmüştük tepsisiyle.Erkek evine ve erkek ailesine sözü hayırlamak için gelecek msafirlere ikram etsinler diye.ikram ederken de kız evinin hediyesi desinler övünsünler diye:lepi: hatta sana bi tüyo daha.o sarma tepsisi orda kalır ve erkek evi bi daha ki ziyaretinde o tepsiyi dolu getirir:))

canım bence de çiçek ve çikolata.Ya da biz 4 kilo kadar fıstıklı sarma götürmüştük tepsisiyle.Erkek evine ve erkek ailesine sözü hayırlamak için gelecek msafirlere ikram etsinler diye.ikram ederken de kız evinin hediyesi desinler övünsünler diye:lepi: hatta sana bi tüyo daha.o sarma tepsisi orda kalır ve erkek evi bi daha ki ziyaretinde o tepsiyi dolu getirir:))

ayyy canım benim sağol yaa valla bak bu aklıma gelmemişti fıstıklı sarma süper olur yani :1hug:

Back