- Konu Sahibi agresifkiz
Doğrusu merak ediyorum ben de :) inşallah yarın istediğiniz gibi halledersiniz ve bizimle sonucu da paylaşırsınız.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal koşullara göre 30 gün içinde iade değişim yapma hakkın var.
Sonuçta üründe arızalı.
Ama çoğu mağaza iade de sorun çıkarıyor.
Azcık carlarsan alırsın paranı yoksa uğraştırırlar.
Ben o media marketten 400 tlye ses karti aldim.bize sifir diye sattiklari urun meğer baskasi iade etmis hatta tamir gormus bir urunu bize sifir diye sattilar.bozildu iade etmek istedik almadilar tamir edelim dediler tamam tamir edin dedik 900 tl masraf cikardilar biz urunu 400e almisiz zaten.neyse ihtar cektik mahkemeye vericez diye.direkt parayi iade ettiler hem de urunu 2 yil kullandigimiz halde.sakin iade almiyoruz demelerine kanma.
Doğrusu merak ediyorum ben de :) inşallah yarın istediğiniz gibi halledersiniz ve bizimle sonucu da paylaşırsınız.
Canim alo 175 tüketici hattını arayip bilgi alabilirsin
Ne güzel siz almışsınız geçte olsa paranızı.
Bende yarın epey uğraşacağım gibi gözüküyor.
Ay surekli yaziyorum ama cok sinirleniyorum arkadasim o yüzden. Dr oyle sorun cikartqn bir yer degil icin rahat olsun biz indirimdeki oyunu ankara magazasindan alip samsun magazasina iade etmistik zorluk cikarmamislardi.bence alirlar geri. Bol sans.
Yarın D&R dan aldığım bir ürünü geri götüreceğim çünkü pikap almıştım problemli çıktı şarkıları sürekli atlıyor ve geri vermek istiyorum sizce iade edebilir miyim?
Kusura bakmayın geç yazıyorum biraz ama
Gittim görüştüm böyle böyle istemiyorum ben bunu iade etmek istiyorum dedim çalışanlar aynı şeyi söyleyip duruyor bir şey yapamayız dedim yöneticinizle görüşmek istiyorum yöneticinin odasına gittik falan konuştuk adamla adam işte paket açıldığından zaten alamayız dedi ama ürün kusurlu dedi bizde burda o firmayla aracıyız elimizden bir şey gelmez ürünü yollayalım bir baksınlar dedi işte hemen bir kağıt doldurduk şikayetimi falan yazdık ve firmaya benim iade istediğimidee yazdılar 23 gün içinde haber vereceklermiş.
Dedimki ben bu ürünü tekrar istemiyorum ama dedim. Yönetici dediki ürünü yapıp tamir edip teslim ederlerse yapacak bir şey yok ama size yeni açılmamış paket yollarlarsa iade yaparız dedi bakalım beklemedeyim.