• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İADE ALMALARI GEREKMEZ Mİ?

Brave Capricorn

Şöyle yapsaydım böyle olmayacaktı diye bir şey yok
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2008
4.118
2.652
448
Merhaba, annem dün kot pantolon aldı. Mağzada ölcüler alınıp, mağza çalışanı terziye götürdü. paça boyun kesildi. ve bel boşluğu baya vardı onu daralttı. Bu işlemlerden sonra aldık pantolonu eve geldik. Annem pantolonu giydi. hiç olmadı :( paçalar ispanyoldu aldığımızda kesilince kız daralacak zaten dedi. (bizde daralsın istedik biraz bu bahaneyle) ama acayip bir potluk var pantolonda. Bel boşluğuda ancak o kadar daralırmış. Bel bol geldi. Sizin anlayacağınız pantolon yakışmadı anneme... azda değil 75-tl verdik. Annem çok takar böyle şeyleri. Yazık oldu parama diyor. Hayatta giyemem pacası pot duruyor diyor. aynı pacalı tavuk gibi oldu :110:

Acaba iade alırlarmı yerine başka bir pantolonla değişim yaparlarmı.
İade hakkına sahip oluyormuyuz bu durumda ?

İslem gordugu icin almazlar bence.ama siz yinede deneyin bi.en azindan terzi tekrar duzeltsin potlugu

Tabii ki git konuş mağazayla geç olmadan bende Maviden bir pantalon almıştım bana defolu satmış ve haberim dahi yoktu , Gittim baya bir bağardım çağardım neye uğradıklarını şaşırdılar hemen değiştirdiler..
Tabi siz tadilatta yapttırmışsınız ama olsun gene de şansını mutlaka dene

Tadilat gördüğü için belki zorluk çıkartılar diyeceğim ama sonuçta tadilat ölçülerini alanlarda onlar. Ya ölçüleri yanlış aldılar, ya terzi yanlış dikti. Her türlü golü atarsınız gibime geliyor. Bence iade için başvurun.

Tabii ki git konuş mağazayla geç olmadan bende Maviden bir pantalon almıştım bana defolu satmış ve haberim dahi yoktu , Gittim baya bir bağardım çağardım neye uğradıklarını şaşırdılar hemen değiştirdiler..
Tabi siz tadilatta yapttırmışsınız ama olsun gene de şansını mutlaka dene

Bende maviden almıştım. bollaştı giydikce, ve tadilatlı pantolonu geri alıp yerine başka pantolon verdiler..
Burdaki Çalışan bayan resmen satmak için pacası daralacak katlanınca dedi.
Ama sanki annem pantolonu değilde pantolon annemi giymiş gibi oldu...
ayrıca bel boşluğu olabileceği kadar daraltıldı. Acaba bel boşluğunu terzi daraltırken pantolonun şeklimi bozuldu..
O potluk hiç bi şekilde gitmeyecek gibi duruyor. Pacası biraz daha kısaltılsa.. düdük gibi kalır o pantolon. Bilirsiniz bol pacalar riskli bu konularda..

Beli bel olan pantalonu neden aldınız ki
azda para vermemişsiniz..

konunuzu ilgili bölüme taşıyorum.
bilginize

Sevgili okypete
Bir derdim var bölümünü nasıl kullanacağımı iyi biliyorum.
Bu benim derdim.!!
Lütfen taşırmısınız geri açtığım bölüme.
Özelden mesaj yazılmıyor size. mesaj olarak yazmak isterdim kapalı sanırım

Beli bel olan pantalonu neden aldınız ki
azda para vermemişsiniz..

Anneme her aldığı pantolonun beli bol gelir zaten. Devamlı bel boşluğu tadilat görür.
Hani çalışan bayan deseydi.. Bu kadar bel boşluğu daralmaz ki daralmadıda
En azından olabilecek başka pantolonlara bakardık.

Bence almazlar. Özellikle ispanyol paça pantolonlarda hep oluyo böyle sorunlar. Tadilat gördüklerinde değişiyorlar. Bir de sizin istediğiniz gibi daraltmışlarsa yani yanlış bir işlem yapılmadıysa alacaklarını sanmam.

Bence almazlar. Özellikle ispanyol paça pantolonlarda hep oluyo böyle sorunlar. Tadilat gördüklerinde değişiyorlar. Bir de sizin istediğiniz gibi daraltmışlarsa yani yanlış bir işlem yapılmadıysa alacaklarını sanmam.

İstediğimiz gibi ama paca daralıcak derken bollaştı. bel boşluğuda daralmadı ancak o kadar olurmuş. Başta deselerdi. o kadar olurla olmuyor işte. giyilmiyor öyle:110:

Back