I will never forget you...

Ben de cok uzgunum canım, ıc acıtıcı bır hıkaye...
Askla her seyın ustesınden gelemıyor ınsan ...
Evet en kötüsü de insanin elinin kolunun bağlı olması. ....Helede aradaki mesafe. Offf bir mucize olsa sizin yaşadığınız yere gelse ne bileyim ordan iş bulsa.Hic mi oluru yok.

Evet en kötüsü de insanin elinin kolunun bağlı olması. ....Helede aradaki mesafe. Offf bir mucize olsa sizin yaşadığınız yere gelse ne bileyim ordan iş bulsa.Hic mi oluru yok.
Aslında var tabıı, arayıp bulabılır. Ancak orda ıs buldugu zaman gelıp burda ıs arama ımkanı yok. Is ıcın bıraz arkan olması gerekıyor. Bu net. Onun burda hıcbır tanıdıgı yok. Benım tanıdıklarımla bır seyler yapmaya calıstık olmadı... En sonunda da bıtırdık, cok buruk ama boyle...
Sımdı de o boyle seyler yazınca, ne bıleyım kotu oldum arkadasım, ıcım buruldu..

Biraz zaman ver bakalim hakkinizda ne hayirli ise o olsun.Sende yaziyormusun WhatsApp a bişeyler onun için.

Biraz zaman ver bakalim hakkinizda ne hayirli ise o olsun.Sende yaziyormusun WhatsApp a bişeyler onun için.
Hayır canım :/
Bır de ınstagramıma gırıyor sanırım, sıfremı bılıyor, bıldırımlerımı alamıyorum uzun zamandır. Gırıp bakıyor kanımca, ama ona daır bır sey paylasmıyorum ..

Benı dınledıgın ıcın tesekkur ederım arkadasım, ıyı geldı konusmak.. :)
Dinledimde ne oldu?Hiç bir yardımınm dokunmadi!!!!Ama sen biraz hafiflediysen sevinirim. İnşallah bu günler çabuk geçer de çok mutlu olursun.Sahi mutlu olduğun dada buraya yaz emi.....

bu sözün sana olduğundan eminmisin?

Dinledimde ne oldu?Hiç bir yardımınm dokunmadi!!!!Ama sen biraz hafiflediysen sevinirim. İnşallah bu günler çabuk geçer de çok mutlu olursun.Sahi mutlu olduğun dada buraya yaz emi.....
Yazarım tabıı yazmaz olur muyum.....
Yeter kı mutlu olayım arkadasım, cok sagol ..

Durum oki ikinizde unutamamissiniz.
Yazik olmus. Ben olsam askimdan bukadar kolay vazgecmezdim.
kaybetme bence, aski herzaman bulamazsin

Durum oki ikinizde unutamamissiniz.
Yazik olmus. Ben olsam askimdan bukadar kolay vazgecmezdim.
kaybetme bence, aski herzaman bulamazsin
Ah.. 3 yıllık bır alıskanlıgı unutmak kolay mı.. Zamanla unutulacak elbet.. Ama bıraz daha vakte ıhtıyacımız var ıkımızın de sanıyorum kı..
Yorum ıcın tesekkur ederım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…