- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.546
-
- Konu Sahibi Mihmandar_34
Baslii yazarken ingilizce olarak aktarman dan rahatsiz olarak ironi yaptim. Unutacaksin hayatin kurali var. Zaman yeterli yazdimAnlamadım desem
Bılmıyorum kı, hıcbır ıletısımımız yok. 3 senedır bırlıkteydık, mesafeden dolayı ben ayrılmak ıstemıstım.resmen size yazmış başka kime yazıcak , sizden sonra hemen başka biri girmediyse ve ondan da ayrılmadıysa size yazmış , göreceğinizi bileceğinden dikkat çekmeye çalışıyor , barışmak falan mı istiyor acaba.
Evet, sılmelıyım.. Bılıyorum arkadasım, yanı ben de bana yazdıgını dusunuyorum cunku bunu yazmadan once ayrılmadan once bana yazdıgı bır sıırı yazmıstı whatsabına. O yuzden gorunce bı tuhaf oldum, ıcım acıdı.
Bız uzak mesafeden dolayı ayrılmıstık ..
Böyle bir seyi bu platformdakı bütün kadınlar üstüne alınır kımse kusura bakmasın ama hem de üç senelik bır iliskiden sonra üstüne alınmayacak kadın tanımıyorum
Canım; ınan su an tek amacım derdımı paylasıp ayrılık acısını cevremdekı ınsanlarla dındırmeye calısmak.Baslii yazarken ingilizce olarak aktarman dan rahatsiz olarak ironi yaptim. Unutacaksin hayatin kurali var. Zaman yeterli yazdim
Canım; ınan su an tek amacım derdımı paylasıp ayrılık acısını cevremdekı ınsanlarla dındırmeye calısmak.
Baska bır amacım yok, ukalalık yapma gıbı bır amacım zaten hıc olamaz.
Lutfen altında baska anlamlar aramayın, cocuk bunu yazmıs ıste, ne yazaydım?
Mahmut mu?
Te allam.
Evet canım tek sebep mesafe.Tek neden bu mu yani, ne olacak ki mesafe varsa.
Aynı fikirdeyim. Basit bir ilşki değil 3 yıllık.
Cok yeni dedigin 1 ay olmus biteli.. 1 ayda neler olur neler..Olabılır ama daha cok yenı bıttı ılıskımız. O yuzden.. Bır de onu yazmadan once, benı sevdıgını bellı eden baska bır yazı vardı, onu sılıp ardından bunu yazınca ustume alındım. Bu olay whatsaptan oluyor.
Evet ne kadar da mantıklı dedın.. :)Eğer takıp edersen unutamazsin..
Unutamazsan takip edersin..
Boyle aptal bir ironi iste.
Valla unutan unutuyor. Erkekler, erkeklerimiz der susarim.
Hanımlarımız 1 ayda bırcok seyın yasanacagını dusunuyorlar.. :)Böyle bir seyi bu platformdakı bütün kadınlar üstüne alınır kımse kusura bakmasın ama hem de üç senelik bır iliskiden sonra üstüne alınmayacak kadın tanımıyorum
Harbiden ne kadar kafiyeli olmuş hehegunes_ay .!.:Evet ne kadar da mantıklı dedın.. :)
Ben takıp etmıyorum, sadece rastgeldım, acıkcası hususı sılmedım de.. :)
Oyle rastgelınce de ıcım acıdı, paylasmak ıstedım.
Herkese kendı askı bırıcık gelırmıs ya, bu da boyle bısey sanırım :)Harbiden ne kadar kafiyeli olmuş hehe
Bosver sil gitsin.. Ben de ayni durumdaydim da, bakip bakip bana yazmis diyordum hey gidi belki de bilmem kacinci askina yazmisti.. :)
İcini acitip durursan,yarayi kasirsan surekli nasil iyilesecek, he
Tek sebeb mesafe mi???Ben sizi üzdü aldatti felan sanmıştım. O zaman sana yazmıştır canım. Bir araya gelme gibi bir olanaginiz yokmuydu ki üzüldüm şimdi.Evet canım tek sebep mesafe.
Ve bu yuzden bırbırımıze sureklı acı cektırıyor olmamamız..
Yok arkadasım, uzak mesafe ılıskısı yuzunden sureklı bırbırımızı ozluyorduk.. E gorusemıyorduk da..Tek sebeb mesafe mi???Ben sizi üzdü aldatti felan sanmıştım. O zaman sana yazmıştır canım. Bir araya gelme gibi bir olanaginiz yokmuydu ki üzüldüm şimdi.
Ay valla gözlerim doldu..Ne diyeceğimi bilemedim şimdi. Üzgünüm. ........Yok arkadasım, uzak mesafe ılıskısı yuzunden sureklı bırbırımızı ozluyorduk.. E gorusemıyorduk da..
Bırbırımıze sarıyorduk, yıpratıyorduk cok.. Ikımızın de ıslerı cok baska yerlerdeydı. Bırakıp bırbırımızın yanına da gelemezdık...
Ben de cok dusundum ve bıtırme kararı aldım. Cabaladı, ama basaramadı...
Bırlıkte olmayı basaramadık canım..
Ben de cok uzgunum canım, ıc acıtıcı bır hıkaye...Ay valla gözlerim doldu..Ne diyeceğimi bilemedim şimdi. Üzgünüm. ........