I will never forget you...

Böyle bir seyi bu platformdakı bütün kadınlar üstüne alınır kımse kusura bakmasın ama hem de üç senelik bır iliskiden sonra üstüne alınmayacak kadın tanımıyorum

O "sonsuzluk"lar genelde pek kısa sürer. Özellikle de taraflardan biri için, bu bazen kadın olur bazen de erkek.

Cümleden atın o never ı, fazla ciddiye almayın yani. Boşu boşuna da kendinizi kötü hissetmeyin.

Bi süre sonra ikinizin de hatırladığı "benim de 3 yıllık bir ilişkim vardı işte" den daha fazlası olmayacak. Daha önce uzun ilişkin oldu mu diye soranlara anlatırken kullanacağınız basit bir cümle olarak.

Not: Uzak mesafeymiş şimdi gördüm. Long distance relationship never works baby.

Son düzenleme:
Bılmıyorum kı, hıcbır ıletısımımız yok. 3 senedır bırlıkteydık, mesafeden dolayı ben ayrılmak ıstemıstım.
Cok cırpındı ama olmadı, ımkansızlıklardan dolayı bıttı, ınsan severek de ayrılabılıyormus..

Tek neden bu mu yani, ne olacak ki mesafe varsa.

Böyle bir seyi bu platformdakı bütün kadınlar üstüne alınır kımse kusura bakmasın ama hem de üç senelik bır iliskiden sonra üstüne alınmayacak kadın tanımıyorum

Aynı fikirdeyim. Basit bir ilşki değil 3 yıllık.

Evet sizin icindirde yani cokta can alici bi paylasim degil... Sonucta kimse uzun süre birlikte oldugu birini unutmaz... Daha sonra asik olup evlensede eski sevgililerini hatirlar, unutmaz yani...

Baslii yazarken ingilizce olarak aktarman dan rahatsiz olarak ironi yaptim. Unutacaksin hayatin kurali var. Zaman yeterli yazdim
Canım; ınan su an tek amacım derdımı paylasıp ayrılık acısını cevremdekı ınsanlarla dındırmeye calısmak.
Baska bır amacım yok, ukalalık yapma gıbı bır amacım zaten hıc olamaz.
Lutfen altında baska anlamlar aramayın, cocuk bunu yazmıs ıste, ne yazaydım?
Mahmut mu?
Te allam.

Ingilizce bilmeyenlerinde olabilecegini dusunerek Turkce yazabilirsin. Ben fikrimizi acikliyorum mahmut yazmana gerek yok

Eğer takıp edersen unutamazsin..
Unutamazsan takip edersin..
Boyle aptal bir ironi iste.

Valla unutan unutuyor. Erkekler, erkeklerimiz der susarim.

Cok yeni dedigin 1 ay olmus biteli.. 1 ayda neler olur neler..

Eğer takıp edersen unutamazsin..
Unutamazsan takip edersin..
Boyle aptal bir ironi iste.

Valla unutan unutuyor. Erkekler, erkeklerimiz der susarim.
Evet ne kadar da mantıklı dedın.. :)
Ben takıp etmıyorum, sadece rastgeldım, acıkcası hususı sılmedım de.. :)
Oyle rastgelınce de ıcım acıdı, paylasmak ıstedım.

gunes_ay .!.:
Evet ne kadar da mantıklı dedın.. :)
Ben takıp etmıyorum, sadece rastgeldım, acıkcası hususı sılmedım de.. :)
Oyle rastgelınce de ıcım acıdı, paylasmak ıstedım.
Harbiden ne kadar kafiyeli olmuş hehe
Bosver sil gitsin.. Ben de ayni durumdaydim da, bakip bakip bana yazmis diyordum hey gidi belki de bilmem kacinci askina yazmisti.. :)
İcini acitip durursan,yarayi kasirsan surekli nasil iyilesecek, he

Harbiden ne kadar kafiyeli olmuş hehe
Bosver sil gitsin.. Ben de ayni durumdaydim da, bakip bakip bana yazmis diyordum hey gidi belki de bilmem kacinci askina yazmisti.. :)
İcini acitip durursan,yarayi kasirsan surekli nasil iyilesecek, he
Herkese kendı askı bırıcık gelırmıs ya, bu da boyle bısey sanırım :)
Ben dusman olarak ayrılmadım, o yuzden de hedıyelerını de atmadım, numarasını da sılmedım.
O yuzden whatsapta halen var, sılmeyı de dusunmuyorum acıkcası.
1 ay oldu ayrılalı, 3 senelık bır ılıskıydı ve mesafe yuzunden sonlandırma kararı aldım.
Bu sozunden once bana yazdıgı sıırı hala sılmemıstı, onu sılıp bunu yazması manıdar geldı yalnızca..
Boyle guzel bır ask nerden nereye geldı dıye ıc gecırdım bırden....
Hanımlarla paylasmak ıcımı dokmek rahatlatıyor.. :)

Tek sebeb mesafe mi???Ben sizi üzdü aldatti felan sanmıştım. O zaman sana yazmıştır canım. Bir araya gelme gibi bir olanaginiz yokmuydu ki üzüldüm şimdi.
Yok arkadasım, uzak mesafe ılıskısı yuzunden sureklı bırbırımızı ozluyorduk.. E gorusemıyorduk da..
Bırbırımıze sarıyorduk, yıpratıyorduk cok.. Ikımızın de ıslerı cok baska yerlerdeydı. Bırakıp bırbırımızın yanına da gelemezdık...
Ben de cok dusundum ve bıtırme kararı aldım. Cabaladı, ama basaramadı...
Bırlıkte olmayı basaramadık canım..

Ay valla gözlerim doldu..Ne diyeceğimi bilemedim şimdi. Üzgünüm. ........

onu özlediğini tahmin edebiliyorum. ama ayrılma kararını sen vermişsin. o yazılar göndermeler şunlar bunlar işkenceyi uzatmaktan başka bişey değil. kendine acı vermek istiyorsan telefonunda kalmaya devam etsin. ama yoluna devam etmek istiyosan şayet, onunla ilgili bütün iletişim yollarını kapamalısın.ilişkiler biter.. ama bitti dendiğinde bitmez. ne zaman ki kişi kararlı olur, geçmişi kesinkes arkasında bırakmaya niyet eder ve ona dair tüm yolları kapar, işte o zaman bitme yoluna girmiştir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…