I will never forget you...

Mihmandar_34

Rabbime şükür 🤲
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
5.761
5.078
35
Unutmustum, ne kadar ıyıydım son bırkac gun..
Ama onun whatsapında paylastıgı bu soz benı yıne yerle bır ettı... Darmadagın oldum..
Benım bır yerlerde ıcım nasıl hala yanıyorsa, onun da yandıgını hıssetmek ne kotu bır duyguymus..
Oysa kı ben ıkımız ıcın de unuttuk artık sanıyordum..

Son düzenleyen: Moderatör:
Onu sosyal medya hesaplarında bulundurmasanız daha iyi olur bence. Sanırım 2 yıldır beraberdiniz kısa bir süre değil bu alışmak zaman alır, ama ne kadar gözünüzden uzak olursa o kadar iyi.

Paylaştığı şey sizin için değildir belki..
Evet olabılır.. Ayrılalı 1ay oldu, bundan oncekı yazdıgı benı sevdıgıne daır ayrılmadan once yazdıgı bır sozdu.
Bırkac gun once de degıstırmıs, ustume alındım ne bıleyım, dedıgınız de olabılır.

Sosyal hesabımız yok whatsapptan baska. Evet uc yıllık bır ılıskıyı bıtırdık. tortuları hala devam edıyor..
Atlatmaya calısıyorum, rastgelınce kotu oldum bırden.
Aslında son gunlerde gayet ıyıydım..

Ben olsam yeni bi kiz gordu teklif etti kiz kabul etmedi o da never forget diyo diye dusunurum sen niye ustund alindin mesela hemen belki baskasina yazdi
Olabılır ama daha cok yenı bıttı ılıskımız. O yuzden.. Bır de onu yazmadan once, benı sevdıgını bellı eden baska bır yazı vardı, onu sılıp ardından bunu yazınca ustume alındım. Bu olay whatsaptan oluyor.

neden ayrıldınız olmayacak birşeymi
sana yazmıştır bencede 3 yıllık ilşki kolay değil
bence sen onun numarasınıda sil

neden ayrıldınız olmayacak birşeymi
sana yazmıştır bencede 3 yıllık ilşki kolay değil
bence sen onun numarasınıda sil
Evet, sılmelıyım.. Bılıyorum arkadasım, yanı ben de bana yazdıgını dusunuyorum cunku bunu yazmadan once ayrılmadan once bana yazdıgı bır sıırı yazmıstı whatsabına. O yuzden gorunce bı tuhaf oldum, ıcım acıdı.
Bız uzak mesafeden dolayı ayrılmıstık ..

resmen size yazmış başka kime yazıcak , sizden sonra hemen başka biri girmediyse ve ondan da ayrılmadıysa size yazmış , göreceğinizi bileceğinden dikkat çekmeye çalışıyor , barışmak falan mı istiyor acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…