- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 35
-
- Konu Sahibi Mihmandar_34
YaniPaylaştığı şey sizin için değildir belki..
Evet olabılır.. Ayrılalı 1ay oldu, bundan oncekı yazdıgı benı sevdıgıne daır ayrılmadan once yazdıgı bır sozdu.Paylaştığı şey sizin için değildir belki..
Sosyal hesabımız yok whatsapptan baska. Evet uc yıllık bır ılıskıyı bıtırdık. tortuları hala devam edıyor..Ne yazmışki,
Takip edersen unutamazsın
Sigara içerek sigarayı bırakamazsın, Şeker hastasıyken diyet yapmazsan komaya girersin, ttansiyonun varsa uzlu yersen olmaz. Unutmak için takip etme. Kendini oyala, başka uğraşlar bul..
Olabılır ama daha cok yenı bıttı ılıskımız. O yuzden.. Bır de onu yazmadan once, benı sevdıgını bellı eden baska bır yazı vardı, onu sılıp ardından bunu yazınca ustume alındım. Bu olay whatsaptan oluyor.Ben olsam yeni bi kiz gordu teklif etti kiz kabul etmedi o da never forget diyo diye dusunurum sen niye ustund alindin mesela hemen belki baskasina yazdi
Anlamadım:)İneğin altında mercedes aramayın lütfen.
Bu demek.
Evet, sılmelıyım.. Bılıyorum arkadasım, yanı ben de bana yazdıgını dusunuyorum cunku bunu yazmadan once ayrılmadan once bana yazdıgı bır sıırı yazmıstı whatsabına. O yuzden gorunce bı tuhaf oldum, ıcım acıdı.neden ayrıldınız olmayacak birşeymi
sana yazmıştır bencede 3 yıllık ilşki kolay değil
bence sen onun numarasınıda sil
Yani olabilir demek.Eğer onu unutmak istiyorsan üzülme.İneğin altında mercedes aramayın lütfen.
Demek.
Anlamadım desemU will forget. This is life and life' s rule : time is enough.
Turkce yazasim gelmedi
Evet sarkı sozu.. Bılmıyorum, manıdar geldı yenı bır ayrıldıktan sonra yazması..Belki şarkı sözü falandır.