I phone 4s marka telefonumu satıyorum/satılmıştır.

zuleybilir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2014
9
0
1
51
Arkadaşlar, çok iyi kullandığım I phone 4s marka telefonumu satmaya karar verdim. Telefonumu kılıfsız asla kullanmadım. Silikon ve metal iki kattan oluşan kılıf , her zaman çok iyi korudu telefonu. en ufak bir çizik vs yok telefonda.

DSCF6038.JPG
DSCF6039.JPG
DSCF6040.JPG
DSCF6042.JPG

Özellikler:
Kutusunda, Beyaz, şarj kablosu, renkli fermuar kulaklıklı, 16 gb . çok
memnun olacaksınız.. kaçırmayın derim.
Resimleri bu şekilde. Resimdeki eflatun mikrofonlu kulaklık fermuarlı, çantada , cepte kablolar dolaşmıyor. Yurt dışından aldım ben, Türkiye'de hiç görmedim. Telefonu da Amerika ziyaretim sırasında aldım. Alacak kişiye hayırlı olsun eminim çok severek kullanacak yada çok değerli bir yılbaşı hediyesi de olabilir.
Fiyatı kargo alıcı tarafından olmak üzere , 700 tl.
:)

Canim bizde esime yeni aldik çok güzel bi telefon aslinda bende s3 umu satip almak istiyorum senin fiyat ve resimlerini görmek isterim

Resimleri bu şekilde. Resimdeki eflatun mikrofonlu kulaklık fermuarlı, çantada , cepte kablolar dolaşmıyor. Yurt dışından aldım ben, Türkiye'de hiç görmedim. Telefonu da Amerika ziyaretim sırasında aldım. Alacak kişiye hayırlı olsun eminim çok severek kullanacak yada çok değerli bir yılbaşı hediyesi de olabilir.
Fiyatı kargo alıcı tarafından olmak üzere , 700 tl. :)

Eklentiler

• DSCF6038.JPG
    DSCF6038.JPG
    1,8 MB · Görüntüleme: 95
  • DSCF6039.JPG
    DSCF6039.JPG
    2,1 MB · Görüntüleme: 109
  • DSCF6040.JPG
    DSCF6040.JPG
    2,2 MB · Görüntüleme: 90
  • DSCF6042.JPG
    DSCF6042.JPG
    1,1 MB · Görüntüleme: 100
Son düzenleme:
CANIM GARANTİSİ VAR MI BUNUN?
AMERİKADAN GELEN TELEFONLARDA GARANTİ OLMUYOR DİY EBİLİYORUM DA

CANIM GARANTİSİ VAR MI BUNUN?
AMERİKADAN GELEN TELEFONLARDA GARANTİ OLMUYOR DİY EBİLİYORUM DA

Garantisi yok . aynen yurtdışından apple storedan alınanlar Türkiye'yi kapsamıyor fakat telefon çok sorunsuz ve yeniden farksız.

Back