İ. Karaca başaran

esra_78

Guru
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2008
413
284
323
Kızlar, ibrahim karaca başaran ile bugün burun estetiği için görüşmeye gittim. Çok sıcak, sempatik bir hekim kendisi. Bu doktora giden görüşen, ameliyat olan var mı aranızda?

Kızlar, ibrahim karaca başaran ile bugün burun estetiği için görüşmeye gittim. Çok sıcak, sempatik bir hekim kendisi. Bu doktora giden görüşen, ameliyat olan var mı aranızda?
Merhaba su sn bu doktor mayclinic demi acaba?bilginiz var mi?bende yağ aldırma işlemi yaptirmak istiyorum ,iyi bi doktor mu?

Merhaba su sn bu doktor mayclinic demi acaba?bilginiz var mi?bende yağ aldırma işlemi yaptirmak istiyorum ,iyi bi doktor mu?
Merhaba canim, yag aldirma yani liposuction oldunmu? Hangi yontemle oldun ve ne kadar istediler? Bende kendisinden randevu aldim, hatta ayarliyabilirsem haftaya ameliyat olmayi dusunuyorum, birkac bolgeye vaser lipo ve bbl icin 19bin istediler. Sen olduysan sonuctan memnunmusun? ve hangi hastanede oldun :) Cevaplarsan cok sevinirim :)

Yok daha ben ameliyat olmadım,çok kararsızım,siz oldunuz mu peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…