• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ı doserr mutlaka bir bakınn ?? Deneyen var mıı

slsn

Viyolist ~
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2011
655
4
118
İzmir
Arkadaşlar ı doser dıye bısey var bılmıyorum hıc duydunuz mu ama youtubedan vıdeolarına bakabılırsınız. Bu bahsettiğim şey beyne dalga gondererek çeşitli şeyler yapıyo. Mesela I doser - Gates Of Hades ölüm hissi ve korku verıyo. Youtubedan yazarsanız görebilirsiniz. Benim arkadaşım da denedi vee sırtımdan birşey giriyo sanki yukarı doğru cıkkıyo dedi. Ellerini sıkmaya falan başlamıştı. Mutlaka bilgi edinin. I doserın mutluluk veren bı dozu var mesela bunu dınledıgınız zaman gülmeye başlıyosunuz. Ruh arındırıcı falan var bunu dınleyınce cok hassaslasıyosunuz rahatlıyosunuz vs. Deneyen var mıı ??? :53:

Nasıl bişey acaba merak ettim deniyim diye düşündüm ama korktum vaz geçtim :52:

Ben işte o ölüm hissi vereni indirdim ama denemem sanırım korktum çünkü. zeka güçlendirici indirdim onu dınlemeyı dusunuyorum mp3üme atıp. anesteziyi indiriyorum güçlü ağrı kesici vs. indiriyorum mutluluk hissi falan. normalde tanesi 200 $ falan ama bı sıte buldum deneme ıcın bı kac tne koymuslar bakalım ındırıyorum

Evet bende baktım aynı site galiba zeka arttırıcı yı bnde indiricem diğerlerinden hala korkuyorum :)

:75: bakalım. aslında hala korkuyorum ama deniycem. bakalım sonuc nolucak ama yanımda biiri olsun :76:

Facebookta da bunlarla ilgili yorumlar var bakın yapanlar falan da yorum yapmış :10:

merak eden olursa diye konuyu diriltiyorum benim de dikkatimi çekti hand of god indirdim direk öyle ufaktan başlamak kesmedi diyebilirim. yarım saatlik matkap sesi çamaşır makinesi sesi gibi kafa yoran sesler ve arada yüksek sesli ani bir cazırtı. bekle bekle bir şey yok dalıyor gibiyim uykuya ama ses rahat bırakmıyor. yeter artık bırakıyorum dediğimde 1 dkdan az kalmıştı zaten. kulaklığı çıkarıp bir uyumuşum ama sanırsın 3 gündür uyumadım öyle yormuş kafamı. uyandım dedim 5 6 saat olmuştur yok daha 2 saat falan uyumuşum. sonuç olarak uyuma zorluğu çekersem eğer tekrar ederim yoksa ölüm hissi sadece sesten kaynaklı beyin ölümü oluyor:52:

Back