Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım büyük geçmiş olsun. Sözkosunu yavrularımız olunca ben gözyaşlarımı tutamıyorumsenağlama
Artık sadece buna ağlayabiliyorum. Allah kıymasın bebeklerimize bize bağışlasın inşallah. Yaşadığın çok büyük bi acı. İnşallah ömrün boyunca göreceğin tek acı da bu olur. Bir bayram sabahı aldım ben oğlumu kucağıma. Rabbim inşallah bir bayram sabahı da senin yüzünü güldürür. Çok geçmiş olsun:çok üzgünüm:
ay allahim cok kotu oldum gecmis olsun canim
allahim bebeklerimizi bizlere bagislasin
cok tuhaf oldum su an ne dicemi sasirdim
o melegin seni bekliyor cennet kapisinda melek
benim 7 yıl sonra buldugum bebegim öldü cok kötü bir duygu insan delirecegim sanıyor dünya duruyor herkes üzülüyor ama anne anlatmakla olmuyor senin acını cok iyi anlıyorum bu yazının üstünden bayaca gün gecmis ama acın daha yeni benim tekrar bebeklerim oldu insallah seninde olur ama yıllarda gecse insan unutamıyor allah sabır versin