• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hz muhammet yazar tolstoy

BenOzgurce

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2007
2.870
11
116
50
İstanbul
Size birkaç kitap tavsiye edeceğim. Ama önce Tolstoyun aslında yaşamının son dönemlerinde müslüman olduğunu duymuş muydunuz merak ettim.Kitabı okuunuz mu? Kitabın adı hz.Muhammet.İşgal ve direniş,Kan uykusu,Armagedon(israil-türkiye gizli savaşı)Uygulamalarla nlp.hadi bakalım daha var ama önce bunları bitiriin.kolay gelsiiin kızlar:))
Size işgal ve direniş adlı kitabı kesinlikle tavsiye ediyorum.Tarih tekerrürden ibarettir sözüne çok iyi örnekler verilmiş.Kurtuluş savaşını yaratan nedenleri, bu günkü benzerleriyle kıyaslayarak okuyabilme imkanı sunuyor kitap.

Son düzenleme:
tolstoy hakikaten müslüman olmuş mu düzmece değildir de mi canım

ya öyle tahmin ediyorum.niye hz.muhammedi öven bir kitap yazsın ki?baksana yerden yere vuranlara.ben inanıyorum.başka bir sürü tanınmış insanın da müslümanlığı seçtiği biliniyor.yeterki gerçek islamı yani geleneklerden arındırılmış islamı tanısınlar.herkes olur.a.s.a.s.

ya öyle tahmin ediyorum.niye hz.muhammedi öven bir kitap yazsın ki?baksana yerden yere vuranlara.ben inanıyorum.başka bir sürü tanınmış insanın da müslümanlığı seçtiği biliniyor.yeterki gerçek islamı yani geleneklerden arındırılmış islamı tanısınlar.herkes olur.

müslüman olması konusunu ilk defa senden duyduğumdan (bir de gecenin bi köründe 4 30 civarı) o şokun üzerine böyle bir soru sormuşum özgürcecim. sonuçta kitabı okumuşsun ve bence de okumaya değer. paylaşımın için teşekkür ederim.

ya öyle tahmin ediyorum.niye hz.muhammedi öven bir kitap yazsın ki?baksana yerden yere vuranlara.ben inanıyorum.başka bir sürü tanınmış insanın da müslümanlığı seçtiği biliniyor.yeterki gerçek islamı yani geleneklerden arındırılmış islamı tanısınlar.herkes olur.

müslüman olması konusunu ilk defa senden duyduğumdan (bir de gecenin bi köründe 4 30 civarı) o şokun üzerine böyle bir soru sormuşum özgürcecim. sonuçta kitabı okumuşsun ve bence de okumaya değer. paylaşımın için teşekkür ederim.

teşekkürler canım ama zaten sorunda beni rahatsız eden hiçbirşey yoktu.bu benimde aklıma gelen ilk soruydu zaten.yani gecenin o saatindede olsa bu saattede olsa yorumun benim için değerlidir.ben teşekkür ederim.a.s.a.s.a.s.

şu an bir kez daha yazımı okuyunca sanki seni sınarmış gibi bir tavırla sorduğumu farkettim, tabi ki öyle bir amacım yoktu yanlış anlamamana sevindim
ayrıca, yazılarını takip ediyorum birbirimize verebileceğimiz ve birbirimizden alabileceğimiz birçok şey olduğunu düşünüyorum güzel paylaşımlarının devamını diliyorum canım öptüm.

şu an bir kez daha yazımı okuyunca sanki seni sınarmış gibi bir tavırla sorduğumu farkettim, tabi ki öyle bir amacım yoktu yanlış anlamamana sevindim
ayrıca, yazılarını takip ediyorum birbirimize verebileceğimiz ve birbirimizden alabileceğimiz birçok şey olduğunu düşünüyorum güzel paylaşımlarının devamını diliyorum canım öptüm.

bayılırım fikir alışverişlerine canım harika olur.insan bilmediklerini tartışırken de öğreniyor.öptüm canım görüşürüz.a.s.a.s.a.s.

Back