- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
Elimde degil cok ince fikirli kırılgan biriyim.
okadar cok yoruldum ki anlatamam sana. Ben yaşam dolu biri olan biriyim. Ve ilk defa Allahim al canimi da kurtulayim artik diyorum. Dusun piskolojim ne durumda. Şükür eşm cok anlayısli ve seviyor beni iyiki o var da hep destek cıkıyor. Bilmiyorum artik dusunmeyecegim bende saplantı oldu resmen.
mevlut okutayım diyorum cağmide. Bir faydası olur mu acaba.hepimiz yoluyoruz hayal kırıklıkları yaşıyoruz buna emin ol...bu yolda tek sen değilsin ki...isyan etmemelisin canım. inatla hırsla devam etmelisin.....
Herşey üstüne gelip
seni dayanamayacağın bir noktaya
getirdiğinde, sakın vazgeçme!...
İşte orası kaderinin
değişeceği noktadır...
Canim ya niye bukadar karamsar oldun tip ilerledi allahimiza sukurler olsun tedavini birakma en fazla umutlarin biray daha ertelenir sen bozma moralini ne olur pozitif dusun bugun gecsin yarin inşallah daha iyi olacaksinMerhaba kızlar.
yine doktora gittim. Yine eve kapatım kendimi aglamaya.
artik bıktım,gücüm kalmadı mucadele etmeye. Klomen dedi kulandim yumurtan buyumus dedi iliski oldu. BU Gun gittim yumurtan catlamis dedi. Bana daha oncede soylemesi lazimdi nezaman catlayacak diye daha var demisti gecen gittigimde. Sizin anlayacaginiz onun yumurta catlamis dedigi zaman iliski olmamisti.
simdi bana diyor igne yapacagiz catlasin diye. O ignelerde yunanistanda ve turkiyede var. Bulgaristanda yok. Turkiyeden alacagiz vea yunanistan daha yakin oradan. Hormon testi yapacak spermlere bakacakmis falan filan.
bunlara daha ilk basta yapmasi lazimdi.
Yiprandim artik. Esime dedim bile ayril benden daha iyi diye. Onla da bir kavga neden boyle diyorsun sen bana diye. Birakmam falan dedi. Moralim sıfır gucum kalmadı artik mucadele etmeye. Rabbim beni afetsin ama inanin icinden dua etmek bile gelmiyor artik. Iyiki sizin dualarinizi onceden okumustum.
hakkinizi helal edin.
mevlut okutayım diyorum cağmide. Bir faydası olur mu acaba.
Bende dualarinizda yer almak isterim.6+3 haftalik hamileyim kesemiz var ama bebegimiz gorunmuyo lutfen dularinizi eksik etmeyin onumuzdeki persenbe tekrar gitcez.
Bende dualarinizda yer almak isterim.6+3 haftalik hamileyim kesemiz var ama bebegimiz gorunmuyo lutfen dularinizi eksik etmeyin onumuzdeki persenbe tekrar gitcez.
Amin insallah hepimize gercekten tedirginim dualarla geciyorum her animi rabbim hayirlisi neyse onu versin uzulmek istemiyorumAllah sağlıklı bereketli bir evlat nasip etsin size..
Insallah bebegimi gorsem kalp atisni duysam derin bi sukur diycem rahat nefes alcam hayirlisiyla lutfen dualariniza ihtiyacim varAllah yardımcın olsun..ablamın arkadaşı aynı durumdaydı daha sonra bebeği göründü..inşallah hersey yolunda gıder görünür...
Amin insallah hepimize gercekten tedirginim dualarla geciyorum her animi rabbim hayirlisi neyse onu versin uzulmek istemiyorum
Amin inşallah canm inşallahRabbim insallah pozitif sonuclar almani nasip eder canim..Haziran ayi bizlerin ayi olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?