sende hakkini helal et cnm umarm sayfamiza hamile olark geri dönersnCANLAR BENDE YENI LISTEDE YOKUM.
HAKKINIZI HELAL EDIN .RABBIM HEPIMIZE ANNELIK DUYGUSUNU TATTIRSIN.
HAYIRLI VE SAGLIKLI EVLATLARLA GUZEL BIR YASAM NASIP ETSIN INSALLAH...
teşekkür ederim....Merhaba..
Dilerim tez vakit hayırlısıyla anne olursun...
Bu grup bitmek üzere o yüzden yeni kişi eklemiyorlar. Bi kaç kişiden sonra yapacağımız duaya sende katılırsın..
Sevgiler..
teşekkür ederim....
Arkadaşlar ben yeni listede olmak istiyorum Lütfen beni de ekleyin
Canım sende hakkını helal et.Canlarm..dua kardeslerm..hepimiz birbirmize okuduk dua ettk Rabbime yalvardk hayrli evlatlarmz olsn diye.kimimiz duamizi yasamaya basladk kimimiz hala umutla bekliyorz.bnde umutla bekleyenler arasindaym..yeni listede olmayacagm cok yoruldm ve hep ayni seyi düsünmktnde artk vücudumn tepki vermedigini düsünüyorm.braz dinleneym tekrar araniza katilrm nasipse.listede olmasamda hep buralardaym canlarm hakkinizi helal edin bnden yana hepinize helal olsn
helal olsn cnm..insallah güzel haberlerle döner güzel haberler alirm sizlerdn..buralardaym zatn sadece daha az girerm az kafami toplymCanım sende hakkını helal et.
İnşallah hamile haberiyle dönersin aramıza.
Biraz kafanı dağıt ama yine bekleriz sayfamıza görüşmek üzere
Canm insallah hamis haberiyle geri dönerz listeye sende cok yoruldn bunaldn az dinlen bakalm bnden yana hakkm helal olsnCanlarım bende yeni listede olmayacağım esmerm ile aynı durumdayım biraz Kafamı rahatlatmam Lazım hamiş olanlara hayırlı sağlıklı Doğumlar biz bekleyenlere ise tez vakitte Rabbim nasip etsin inşallah Hakkınızı helal eden benden yana herkese helal olsun
hakkınızı helal edin kızlar ulasmak adına bende yeni listede olamıycamKatilmayan Arkadaslar=
DUAMBELLI
SULTAN
VOLHAT
YENİBİDUNYA
ZEYNEPCE
ZAHIDE
HASRETIMSENSIN
Sengul
Esmerm
Masculin
Seda
Ozgecan
Katilmayan Arkadaslar=
DUAMBELLI
SULTAN
VOLHAT
YENİBİDUNYA
ZEYNEPCE
ZAHIDE
HASRETIMSENSIN
Sengul
Esmerm
Masculin
Seda
Ozgecan
Zeynep06
Gul
Ceren
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?