Allah razı olsunnn çok teşekkür ederim. 2. aşılamanın da olmaması beni gercekten cok yordu bende aynısını düşünüyorum yaz da gelmişken tadını cıkarmak istiyorum düşünmek istemiyorumHelal olsun elbet...
Lakin kendini üzme.. Gül, gez, eğlen anının tadını çıkar dualarında olsun yeter.. Rabbim tez vakit muradını verecektir emin ol.. Biraz sabır ve zaman her şeyin ilacıdır..
Sevgiyle kal.
Canim deden ragatsizms Rabbim sifasini versin inşallah tez vakitte. Ben yeni listede yokum tatlım ankaraya gidicem 15 gün kadar gezmeye giremem şimdi topige. Altı aydır buradayım tüm arkadaşlarımdan Allah razi olsun dua ettiniz hakkınızı helal edin . Ben ankaradan dönünce ara ara girer dualara yardimci olurum sizlere inşallah. Rabbim evladını olmayan tüm hasret çeken kadınlara annelik duygusunu tattırşin tez vakitte. Hamile olanlara da hayırlı doğumlardan diliyorum . Hepinizi öpüyorum Allah a emanet olun hepinizKIZLAR LİSTEMİZ BİTMEK ÜZERE...
YENİ LİSTEDE OLMAYACAK ARKADAŞLAR ALINTI YAPIP HABER VERIN LUTFEN
cnm ben olamayacam yeni listede herkese canı gönülden teşekkür ederim hakkınızı helal edin benim hakkım sonuna kadar helal olsun iyiki varsınız iyiki tanıdım sizleriii sanalda olsa aynı derdin ortagıyız
C
Canim deden ragatsizms Rabbim sifasini versin inşallah tez vakitte. Ben yeni listede yokum tatlım ankaraya gidicem 15 gün kadar gezmeye giremem şimdi topige. Altı aydır buradayım tüm arkadaşlarımdan Allah razi olsun dua ettiniz hakkınızı helal edin . Ben ankaradan dönünce ara ara girer dualara yardimci olurum sizlere inşallah. Rabbim evladını olmayan tüm hasret çeken kadınlara annelik duygusunu tattırşin tez vakitte. Hamile olanlara da hayırlı doğumlardan diliyorum . Hepinizi öpüyorum Allah a emanet olun hepiniz
canmmm... üzme kendni demek ne kadr kolaysa üzülmemek o kadr zor biliyorm dualrm seninle kendine cok iyi bak ara ara gel mutlakacnm ben olamayacam yeni listede herkese canı gönülden teşekkür ederim hakkınızı helal edin benim hakkım sonuna kadar helal olsun iyiki varsınız iyiki tanıdım sizleriii sanalda olsa aynı derdin ortagıyız
cnm snde Allaha emanet ol kendne ii bak ankaraya geldiginde buyur gel misafrm ol :)C
Canim deden ragatsizms Rabbim sifasini versin inşallah tez vakitte. Ben yeni listede yokum tatlım ankaraya gidicem 15 gün kadar gezmeye giremem şimdi topige. Altı aydır buradayım tüm arkadaşlarımdan Allah razi olsun dua ettiniz hakkınızı helal edin . Ben ankaradan dönünce ara ara girer dualara yardimci olurum sizlere inşallah. Rabbim evladını olmayan tüm hasret çeken kadınlara annelik duygusunu tattırşin tez vakitte. Hamile olanlara da hayırlı doğumlardan diliyorum . Hepinizi öpüyorum Allah a emanet olun hepiniz
canmmm... üzme kendni demek ne kadr kolaysa üzülmemek o kadr zor biliyorm dualrm seninle kendine cok iyi bak ara ara gel mutlaka
cnm snde Allaha emanet ol kendne ii bak ankaraya geldiginde buyur gel misafrm ol :)
. allah razı olsun cnn benimde duaların sizinle elbette gelirim merak ederim sizlericanmmm... üzme kendni demek ne kadr kolaysa üzülmemek o kadr zor biliyorm dualrm seninle kendine cok iyi bak ara ara
Canım sende hakkını helal et.cnm ben olamayacam yeni listede herkese canı gönülden teşekkür ederim hakkınızı helal edin benim hakkım sonuna kadar helal olsun iyiki varsınız iyiki tanıdım sizleriii sanalda olsa aynı derdin ortagıyız
Sizinkilerden hariç şengül yeni listede yok canımAynen yasminede msj attim bildiği varsa yazicak canim.
Suana kadar benim bildgm
Zahide
Zeynepce
Hasretimsensin
Duambelli
Sultan
Volhat
Çok sağol canım benim allah razi olsu n a. Ailecek hep beraber gidicez. fırsat olsa tanışmak isterdim . Ablama gidicem onlar ilcedelercanmmm... üzme kendni demek ne kadr kolaysa üzülmemek o kadr zor biliyorm dualrm seninle kendine cok iyi bak ara ara gel mutlaka
cnm snde Allaha emanet ol kendne ii bak ankaraya geldiginde buyur gel misafrm ol :)
Sende hakkını helal et canımCANLAR BENDE YENI LISTEDE YOKUM.
HAKKINIZI HELAL EDIN .RABBIM HEPIMIZE ANNELIK DUYGUSUNU TATTIRSIN.
HAYIRLI VE SAGLIKLI EVLATLARLA GUZEL BIR YASAM NASIP ETSIN INSALLAH...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?