Canim liste yenilenene kadar EVLAT SAHİBİ OLMAK İÇİN HZ ZEKERIYANIN DUASINI OKUYORUZ topigine gel orası açık.Arkadaslar ben de katilmak istiyorum neden kapattiniz yeni kisi alimini ne kadar cok olursak o kadar iyi degilmi
Canım benim ben orda da varım zaten hergun okuyorum ben burda da olayım okuyayim istemistim.Canim liste yenilenene kadar EVLAT SAHİBİ OLMAK İÇİN HZ ZEKERIYANIN DUASINI OKUYORUZ topigine gel orası açık.
Kızlar merhaba histeroskopi sonrası kontrollerde doktor rahimi yoğunlaştırmamız lazım dedi bu nedir diye sorduğumda ise ufak bir konülle çizik atıcaz perşembe günü gel dedi bu çizme olayı nedir bilen varmı ağrılı mı acaba korkmalımıyım yaşayan varmı yardım lütfen
Bencede korkma ben duymuştum yakın çevremde hiç rastlamadım nerden duydum yada okudum hatırlamıyorum ama birnevi tedavi gibi düşün sanırım rahimi uyarmak için yapıyorlar. İnşallah güzel sonuçlara sebep olur geçmiş olsun...Kızlar merhaba histeroskopi sonrası kontrollerde doktor rahimi yoğunlaştırmamız lazım dedi bu nedir diye sorduğumda ise ufak bir konülle çizik atıcaz perşembe günü gel dedi bu çizme olayı nedir bilen varmı ağrılı mı acaba korkmalımıyım yaşayan varmı yardım lütfen
Teşk ederim canım doktor da öyle dedi uyarıcaz dedi rahim içinden tam emin olmadan tüp e başlamak istemiyorum dedi önümüzdeki ay başlarız dedi bakalım hayırlısı artık ama bu işlem hakkında hiç birşey duymadım bu yüzden tedirginim birazBencede korkma ben duymuştum yakın çevremde hiç rastlamadım nerden duydum yada okudum hatırlamıyorum ama birnevi tedavi gibi düşün sanırım rahimi uyarmak için yapıyorlar. İnşallah güzel sonuçlara sebep olur geçmiş olsun...
Canım üzülme burası 3 4 güne biter yeni listeye başlarlar tahip et sende adını yazdırCanım benim ben orda da varım zaten hergun okuyorum ben burda da olayım okuyayim istemistim.
Portakales Düzeltiliyor derken çizilmeyi mi kastediyorsun canım doktor basit bişey dedi ama hatta ben işlem sonrası işe gitmeyi planlıyorum ama düzeltiliyor deyince zor bi işlem gibi geldi sanki
Portakales için 200 aldım Allah biran evvel gönül muradına kavuştursun, sağlıklı hayırlı evlatlar versin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?